X

Нека върнем вярата на една майка! Да помогнем на малката Рая! Тя го заслужава!

от в 12:20 на 11.07.2017 в Всичко за теб | Историите на една дама


Нека върнем вярата на една майка! Да помогнем на малката Рая! Тя го заслужава!

Нека върнем вярата на една майка! Да помогнем на малката Рая! Тя го заслужава!

Животът на едно дете е най-ценното нещо на този свят! За съжаление, всеки един от нас ежеминутно се сблъсква със суровата реалност, в която хиляди дечица се борят за живота си, вместо да имат нормално детство... Историята на малкия ангел Рая трогна до сълзи екипа ни и нямаше как да останем безчувствени към болката на това малко съкровище и нейното семейство! Ето какво пише майка ѝ:

МИЛИ ХОРА, МОЛЯ ЗА ВАШАТА ПОМОЩ!!! Преди 2 седмици моята 6 месечна дъщеря Рая беше диагностицирана с тумор и киста в главата - киста арахноидалис регио фронто- темпоро- париеталис декс, ту церебри регио интра- , супра- ет параселарис. Туморът заема ограмна част от мозъка, като е влязал и в орбитата на дясното око, а в съчетание с кистата мозъчното налягане се е увеличило многократно. Докторите в България поставиха клапа за да намалят поне малко налягането, но действията им спират до тук. Вариантът, който ми дават тук е да си я гледам вкъщи и да я чакам.В момента търсим варианти за лечение в чужбина, но за това ми е нужна ВАШАТА помощ. Офертата, която имаме от Белгия - Hopital Erasme е за първоначални 20 000 евро, които включват престой, операция и предприемане на понататъшното лечение. До момента отговор от фонда за лечение на деца в чужбина няма, а Рая няма време да чака. МОЛЯ ВИ дайте шанс на моето бебче да живее, МОЛЯ ВИ помогнете ми!

IBAN BG03FINV91501317022422
BIC FINVBGSF
ТИТУЛЯР - Рая Евгени Ангелова

Мило детенце, знаем, че ще се справиш и ще пребориш коварната болест. Сигурни сме, че съвсем скоро ще бъдеш здрава и ще радваш всички около себе си! Пожелаваме ти го от сърце! 

А вие, мили хора, умоляваме ви, помогнете с колкото можете. Защото всяка стотинка е лъч надежда в сърцето на една майка, която не иска нищо друго от живота... нищо друго освен дъщеричката ѝ никога да не я напуска! Заедно можем! Благодарим ви!

 Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.