Животът на едно дете е най-ценното нещо на този свят! За съжаление, всеки един от нас ежеминутно се сблъсква със суровата реалност, в която хиляди дечица се борят за живота си, вместо да имат нормално детство... Историята на малкия ангел Рая трогна до сълзи екипа ни и нямаше как да останем безчувствени към болката на това малко съкровище и нейното семейство! Ето какво пише майка ѝ:

МИЛИ ХОРА, МОЛЯ ЗА ВАШАТА ПОМОЩ!!! Преди 2 седмици моята 6 месечна дъщеря Рая беше диагностицирана с тумор и киста в главата - киста арахноидалис регио фронто- темпоро- париеталис декс, ту церебри регио интра- , супра- ет параселарис. Туморът заема ограмна част от мозъка, като е влязал и в орбитата на дясното око, а в съчетание с кистата мозъчното налягане се е увеличило многократно. Докторите в България поставиха клапа за да намалят поне малко налягането, но действията им спират до тук. Вариантът, който ми дават тук е да си я гледам вкъщи и да я чакам.В момента търсим варианти за лечение в чужбина, но за това ми е нужна ВАШАТА помощ. Офертата, която имаме от Белгия - Hopital Erasme е за първоначални 20 000 евро, които включват престой, операция и предприемане на понататъшното лечение. До момента отговор от фонда за лечение на деца в чужбина няма, а Рая няма време да чака. МОЛЯ ВИ дайте шанс на моето бебче да живее, МОЛЯ ВИ помогнете ми!

IBAN BG03FINV91501317022422
BIC FINVBGSF
ТИТУЛЯР - Рая Евгени Ангелова

Мило детенце, знаем, че ще се справиш и ще пребориш коварната болест. Сигурни сме, че съвсем скоро ще бъдеш здрава и ще радваш всички около себе си! Пожелаваме ти го от сърце! 

А вие, мили хора, умоляваме ви, помогнете с колкото можете. Защото всяка стотинка е лъч надежда в сърцето на една майка, която не иска нищо друго от живота... нищо друго освен дъщеричката ѝ никога да не я напуска! Заедно можем! Благодарим ви!