Антоанет Пепе без съмнение е една от най-известните родни инфлуенсърки. Майката на три деца често е давана като пример за силна жена, а вече знаем и кой е новият мъж до нея - Иво Карамански младши.

Въпреки че двойката не е обявила официално връзката си, известната майка на Иво, Нели Атанасова коментира кандидат снаха си в интервю за вестник уикенд. Ето какво споделя тя:

"Тя е една прекрасна млада жена, която прави сина ми изключително щастлив и на която се възхищавам. Има смелостта да търси щастието и да се бори за него. Самата аз съм по-голяма от мъжа ми и ето ни вече 14 години си живеем живота щастливо. Ети се справя повече от добре с живота си", хвали я Нели.

 

 

Антоанет е със 7 години по-възрастна от новото си гадже, но изглежда това не е никакъв проблем за майка му. Сега очакваме с нетърпение двамата официално да обявят любовта си.

Защото каквото и да говорят зад гърба ти, важно е само едно - ти да си щастлив и в мир със себе си. А когато изборът е в името на любовта, ти обичай, а хората нека си говорят!