Всички обичаме лятото, морето и забавленията, свързани с тях. Времето е перфектно за по-екстремни преживявания като увеселителни влакчета, водни пързалки и какво ли още не.

А какво ще кажете да съчетаете тези забавления с круиз? И то луксозен. Представете си огромен кораб, предлагащ всякакви забавления, дори увеселително влакче.

Оказва се, че не само можем да си го представим, но и то съществува. През 2020 година, една от най-големите круизни фирми ще представи кораба Mardi Gras, който не само е един от най-луксозните кораби в света, но и предлага невероятното преживяване - обиколка на кораба с влакче със скорост, достигаща 65 км/ч.

Докато се возим, имаме 360-градусова гледка от 55 метра надморска височина.

Влакчето е създадено по изключително сложен начин. Трябвало да бъде съобразено не само с дизайна на кораба, но и с движението му във водата, което е било трудно, тъй кат проектът е реализиран на сушата.

Освен невероятното преживяване от обиколката на кораба с влакче, почиващите ще могат да участват в състезания помежду си, в морско издание на конкурс по пеене, да вечерят в ресторант с готвач от световен мащаб и куп други забавни преживявания.

Mardi Gras ще бъде най-големият кораб с 20 палуби и 5200 стаи.