На визията на тази жена завиждат милиони млади жени от цял свят!

Тя е Масако Мизутани – жената, която се превърна в символ на „вечната младост”. Японката е родена през далечната 1968 година и вече е на 45 години, но бихте ли й дали повече от 20?

Масако е идол на хиляди жени по света, които биха дали мило и драго да изглеждат като нея на тези години. И най-интересното е, че тази красавица изглежда така без пластични корекции. Да, правилно прочетохте – Мизутани никога не е имала среща с пластичен хирург, а тайната на младостта й се крие в няколко просто правила, които спазва от години.

 

Една от "тайните" на Масако Мизутани е в здравословното хранене, което е в основата на добрия външен вид. Тя неведнъж е споделяла, че набляга предимно на плодове, зеленчуци, ядки и мляко. Провокирана от безбройните писма на почитателите си, японката показа едно от менютата си. На страницата си във Facebook 45-годишната брюнетка обясни, че се храни 5 пъти дневно. „3 големия ястия, малко плодове и три кубчета черен шоколад. Пия зелен чай и 2 литра вода”, написа под снимката красавицата.

 

Масако поддържа тялото си и с фитнес. Жената, която е майка на две големи деца, прекарва по 5 часа на ден в грижа за тялото си. Масажите, СПА процедурите и качествената козметика са задължителни. „Никога не излизайте без слънцезащитен крем”, съветва японката. Други много важни „тайни” са пълноценният сън и избягването на тютюнев дим. И не на последно място – Масако е много оптимистичен човек, който се радва на живота. Вътрешното й удовлетворение пък се отразява и на прекрасния й външен вид.

 

Вижте я и във видеото. Не изглежда на 45, нали?