Да, това е самата истина. 13 бебчета се развиват в корема на жена от Ирак. Още по-интересно е, че тя вече има седем деца. Ако раждането мине добре, щастливата майка ще се радва на 20 деца, което си е истинско постижение. Децата са най-голямата радост. Няма нещо по-хубаво от детската усмивка. Родителите се опитват да осигурят всичко необходимо на децата си, но не всеки има тази възможност. Без съмнение на тази майка няма да й е лесно.

Не се знае какво точно е здравословното състояние на майката и бебетата, но се предлага, че вече четири от тях са мъртви.
Съпругът й, фермер от Централен Ирак, казва, че е изключително щастлив от бременността на съпругата си. Загрижен е обаче за здравословното състояние както на майката, така и на бебетата. Надява се всичко да е наред, защото това е „безценен дар от Бога”. Заявява с гордост, че ще се превърне в най-многодетния татко. Започнал е да планира и организира по някакъв начин бъдещото отглеждане на децата. Ще са нужни доста хора, които да помагат на многодетното семейство. Но радостта определено е по-голяма от всякакви трудности.

Лекарите са изумени и определят случая като един от най-чудноватите в историята, невиждан до този момент.

Всички очакваме скоро радостната новина да стане факт! Екипът на Dama.bg пожелава късмет в това прекрасно начинание на бъдещата майка!