Безстрашната Никол Смит Лудвиг участва в новата кампания на известна авиокомпния, в която буквално застава на върха на света върху Бурж Халифа в Дубай - сграда с височина 827 м и 160 етажа.

Никол е международен каскадьор, парашутист, учител по йога със слабост към пътувания и приключения. Именно това я прави точния човек, който да се представи за стюардеса, облечена в класическата за авиокомпанията униформа, и да поздрави хората от най-високата сграда в света.

Целта на видеото бе да предизвика глобален интерес към Expo 2020 Dubai (което ще продължи до 31 март 2022 г.). Така, в него виждаме Никол да държи табели (като във филма „Наистина любов“), които канят хора на голямото събитие в Обединените Арабски Емирства. На следващата сцена тя кани приятелите си, тоест екипажа на Emirates, които пристигат по впечатляващ начин, скачайки от самолет на авиокомпанията.

Всъщност за целта са необходими 11 кадъра, за да се види правилно самолетът, който е трябвало да намали скоростта си до минимум, за да бъде заснето видеото, а Никол остава неподвижна почти пет часа.

В началото на клипа чуваме Никол да казва "Здравей мамо, аз съм на върха на света". А по време на снимките предоставените протоколи за безопасност са стриктно спазени. Пилотите, екипът за планиране на полети, ръководителите на полети и държавните агенции работят в синхрон за реализирането на кампанията. Освен това, след консултация, въздушните полети над емирството са ограничени около снимачната площадка (във видеото можете да гледате подготовката).

Но коя е Никол, която с блестящата си усмивка се изкачва на върха на света?
Никол също е и инфлуенсър. Тя е известна и с това, че говори открито за травмите си и за всички негативни преживявания, през които е трябвало да премине в живота си. А те не са малко.

Никол е родом от Джорджия, САЩ и още съвсем млада се омъжва. Когато е на 25 години, мъжът й внезапно умира и тя остава вдовица. Отнема й почти година, за да намери това, което търси в живота, и да реши, че иска да стане парашутист.

Така тя започва уроци и скоро след това получава диплома за парашутист. Тогава се влюбва за втори път в своя колега и ментор Джеръми Масторн. Но и тази история няма щастлив край. Един ден, прибирайки се у дома от пикник, двойката катастрофира. В тях се врязва кола, която преминава на червено и за жалост, Джеръми не оцелява, докато Никол е сериозно наранена. Въпреки това, лекарите подготвят родителите й за най-лошото.

Но напук на съдбата тя оцелява. В рамките на една година и след интензивна физиотерапия, тя успява да се възстанови частично. Тогава йогата навлиза в живота й и с течение на времето й помага да възвърне силите си. По-късно тя среща втория си съпруг, шампиона Дейвид Лудвик, с когото живее щастливо. "Той има специален начин да ме накара да се усмихна. Не мога да го обясня, просто се случва. Той е моят баланс - водата в моя огън. Той е най-надеждният мъж, когото познавам.", пише тя под една от снимките си с него. 

Днес, след всички тези преживявания, тя стои безстрашна и усмихната на върха на света, а нейната удивителна история вдъхновява хиляди хора никога да не се предават, въпреки това, което ще им поднесе съдбата.