Тази есен една мощна вълна от български филми ще залее родния ефир. Зрителите ще могат да се насладят на различни сюжети, страхотна актьорска игра и всякакви жанрове. Всеки филм е доказателство за българския талант и представя нещо различно, предизвикателно, интересно, достойно за световния ефир.

Новата лента, която ще може да гледаме от 1 ноември, носи провокативното заглавие „Вяра, любов и уиски”. Тя комбинира романтика, любов, динамичност и оставят зрителите да трепнат в очакване до самия край. За снимките й се събират актьори от САЩ, Македония и България. Някои от главните лица са Ана Стояновска, Явор Бахаров, Валери Йорданов, Лидия Инджова, Джон Кийблър и други.

Тежката роля на режисьор се пада на Кристина Николова, чиито лични преживявания са засегнати във филма. Всъщност, той представя подредения живот на една българка в Америка, която впоследствие се връща в родината. Тук тя има своя приятел Вал, навиците на който, обаче, са просто саморазрушителни. За изненада на главната героиня, в България пристига и годеникът й Скот и я поставя пред трудния избор – динамичната и несигурна българска любов или уреденият американски живот...

Очаквайте вълнуваща история от 1 ноември тази година, а за да добиете малка представа, може да погледнете и трейлъра на филма.