Парите и сексът са двете основни теми за Лъвовете през следващите две години, започвайки през септември 2024 г. Работата е там, че във вашия сектор на трансформация, сексуалност и големи пари започват затъмненията, което означава, че Вселената ще се фокусира върху тази област от живота ви.
Септември започва с прехода на Марс към вашия сектор на тайните, както и онлайн комуникацията – от 3 септември до 25 април 2025 г. ще имате повишено желание да се развивате в интернет. За жените Лъв обаче е важна появата на мъж, с когото ще имате дълга и вероятно тайна връзка. Внимавайте кои мъже влизат в живота ви в началото на месеца – някой от тях може да стане кармичен партньор за вас.
Хороскопът за Лъв за септември 2024 г. вещае кипене на емоции. С настъпването на есента активността на любовния фронт рязко се увеличава. В семейството са възможни кавги на основата на ревност, но това е само доказателство за неугасващата страст в една връзка. Позицията на Слънцето в знака Дева засилва желанието за материални блага: Лъвът става изненадващо пестелив. Благодарение на съзнателния подход към парите ще бъде възможно да се намалят разходите и в резултат на това да се подобри финансовото положение. По време на жътвеното пълнолуние през септември, когато емоциите са разгорещени до краен предел, е трудно да се запази обективността. В трудни ситуации Лъвът трябва да запази спокойствие: предпазливостта при вземането на решения ще помогне да се избегнат фатални грешки.
През първите дни на септември паричните потоци ще бъдат стабилни, което не отменя необходимостта от планиране. Необходимо е да се анализират съществуващите активи и да се определят начините за тяхното увеличаване. Според хороскопа на Лъва инвестициите в акции и недвижими имоти ще донесат добра възвръщаемост. Не трябва обаче да действате сляпо, препоръчително е да потърсите съвет от специалист. Покровителството на Венера във Везни учи на фино разбиране на красотата, дори хора, които са далеч от творчеството, стават ценители на изкуството. Много е важно да не пропускате този момент, под влияние на вдъхновението Лъвът ще може да открие нови таланти в себе си.
Важно събитие за вас ще бъде съвпадът на Венера и Черната луна от 4 до 7 септември - може да имате някаква странна кореспонденция, но може да има елемент на изкушение и забрана. Възможно е да имате връзка, която ще има характер на нещо съблазнително и отблъскващо в същото време.
В средата на месеца предстоят повишени натоварвания, трябва да се постараете да ги разпределите правилно. Енергията ще бъде толкова силна, че конкурентите няма да посмеят да се включат в битката. Според общия хороскоп на Лъва през септември 2024 г. е необходимо да се поддържа нервната система. Поради претоварване може да се появят психосоматични симптоми, трябва да пиете успокояващи чайове. Тъй като Меркурий в Дева дава способността да мислите практично и рационално, Лъвове, това ще ви отвори очите за много неща. Желанието за изява ще отстъпи място на ефективността, когато всяко действие е полезно. Благодарение на повишеното внимание към детайлите и числата ще бъде възможно да разрешите спорния въпрос във ваша полза. Това е добър момент да се свържете с властите.
Пълнолунието на 18 септември ще премине в знака Риби и ще стане доста трудно за вас, тъй като се случва в сектора на кризата и трансформацията. Сатурн участва в събитието, така че може да решите да направите някои промени в работата, здравето или начина си на живот. Съществува и възможност за силен акцент върху сексуалния ви живот - може да имате ярка и страстна среща, която буквално ще ви покрие с емоционални преживявания.
Също така, същото това Затъмнение е отговорно за някакъв проблем, който е свързан с големи финанси - например можете да получите наследство, да вземете заем или да кандидатствате за ипотека. Ако сте започнали някакъв финансов процес на 10 март, то сега той ще приключи или ще стигне до кулминация.
Семейният живот в края на септември ще придобие приятна острота. Причината за това е нежеланието на един от партньорите да се примири с ежедневната рутина и ежедневната скука. Според хороскопа за септември за Лъв семейството е на първо място. Ако ви се струва, че връзката е остаряла, време е да се отправите на екстремно пътешествие: експлозията от емоции е гарантирана. Въздействието на слабия Марс в Рак може да обърка всички карти. За да не чупят дърва в пристъп на възмущение, Лъвовете трябва да преминат на енергоспестяващ режим. Плавен поток на мислите, минимум думи и действия - състояние на нирвана, битие, в което можете да видите света от друг ъгъл. Това е подходящият момент да напомпате способностите си с помощта на йога.