Събитието, предвидено за 19-ти февруари, ще се проведе през септември 2018 г.

Поради здравословен проблем с краката Брайън Трейси отлага своето световно турне. Събитието, предвидено на 19-ти февруари 2018г. в София, ще се проведе през септември. Информация за новата дата ще бъде обявена от организаторите скоро.

Брайън Трейси е бизнес лектор и автор на редица бестселъри, най-популярният от които е “Изяж жабата”. Годишно консултира 350 бизнеса в световен мащаб, a в кариерата си е провел над 5 хиляди семинара пред 5 милиона души.

“Maximum Achievement 2.0” е най-популярното обучение на Брайън Трейси. То дава на участниците насоки как да поставят ясно целите и приоритетите си. Семинарът изгражда умения за овладяване на личния мениджмънт и сформиране на мотивиран и ефективен екип, който да постига високи резултати. Освен с нови бизнес идеи и възможности, участниците си тръгват и с личен едногодишен план за действие.

Участниците, които вече имат закупен билет за събитието, могат да прехвърлят автоматично регистрацията си за септември, като получават и един допълнителен билет бонус като компенсация за причиненото неудобство. А тези, които нямат възможност да присъстват през септември, могат да посетят Top NLP Sales Tactics с Ангел Лазаров или да се свържат с организаторите за възстановяване на заплатената сума.

Следващото събитие в календара на Web and Events е Top NLP Sales Tactics с Ангел Лазаров на 19-ти април. Неговите гости ще научат най-ефективните и бързо работещи НЛП техники за продажби и преговори от основателя и председател на УС на Института по НЛП в България. Ангел Лазаров е най-опитният и доказан НЛП треньор в страната, провел над 300 тренинги и над 60 семинара по групов коучинг.