Септември за много Телци ще бъде период на фокус върху любовните отношения, както и здравословни и работни проблеми. Новолунието на 3 септември се случва във вашия любовен сектор, сигнализирайки пристигането на нов човек в живота ви. Това може да е романтика, която ще започне от минала връзка, защото Меркурий в този момент все още ще бъде в ретрограден цикъл и ще ни донесе призраците на отдавна отминали дни…
През тези дни трябва да бъдете максимално внимателни към здравето си – Венера като ваш управител ще бъде в съвпад с Черната Луна и Възела на миналото в сектора на работата и физическото състояние. В най-добрия случай можете да започнете да се занимавате с някакъв необичаен спорт (необичайни танци, женски футбол или нещо нестандартно), а в най-трудния случай можете да отидете на лечение. Бъдете внимателни, защото може да сте изложени на риск от болести, предавани по въздуха.

Според хороскопа на Телеца през септември 2024 г. промените ще засегнат личния живот. Есента ви примамва с приключения: запознанствата и срещите са възможна реалност, ако проявите малко активност. Няма съмнение, че любовта ще бъде взаимна. Позицията на Слънцето в Дева изостря вниманието, принуждавайки ви да забелязвате всички детайли на случващото се. Благодарение на това Телецът ще може да разработи план за по-нататъшни действия и най-важното - да се отърве завинаги от негативните нагласи. В кариерата са планирани положителни промени, но пътят към успеха няма да е лесен. Енергията на жътвеното пълнолуние през септември разкрива естествения потенциал, като помага за развитие в правилната посока. Може би Телецът трябва да промени подхода си към работата.
Всякакви крайности в началото на септември са опасни, необходимо е да държите емоциите под контрол. Нека другите да говорят за магическата сила на маратоните и да дават аргументи в полза на тяхната ефективност, тази информация може да се окаже невярна. Хороскопът на Телеца съветва да не разчитате на случайността: успехът е резултат от упорита работа. Не се поддавайте на манипулации от страна на измамници. Тъй като Венера във Везни превръща фантазиите в ясни образи, ще има много идеи за подобряване на размерите. Въпреки това Телецът е склонен към строги изчисления, така че е малко вероятно да се поддаде на моментен импулс. Желанието да блесне с красота е похвално, но това може да се постигне с помощта на наличните средства: посещение при козметик ще премахне всички въпроси.

Емоционално най-важното събитие за месеца ще бъде Затъмнението в Риби на 18 септември, което се случва във вашия сектор от приятели и общности. Можете да отидете на духовно пътешествие, което ще се превърне в лично откровение за вас и ще ви даде разбиране какви планове имате за бъдещето.
Сатурн може да отвори очите ви за лични страдания и притеснения, които се раждат от събития около вас. Може да се окажете сред хора, които се нуждаят от някаква помощ, или може да откриете, че правите нещо креативно и доста психологически важно. Може да прекратите връзката си с някои от приятелите си, защото е дошъл моментът да продължите напред (напомняне от Сатурн).
Към средата на месеца нещата ще се успокоят, ще има повече свободно време. Това е доказателство за правилната организация на живота, когато всеки ден е планиран по минути. Според общия хороскоп на Телеца през септември 2024 г. добро решение ще бъде да отидете на екскурзия. Можете да посетите далечни роднини или стари приятели, общуването с които ще даде заряд от вдъхновение. За Телците, чиято дейност е свързана с общуване, предстои много плодотворен период. Меркурий в Дева насочва вниманието към важни моменти и полезна информация, в резултат на което могат да бъдат постигнати изгодни споразумения. Темпото на работа ще бъде високо, а ръководството ще бъде толкова впечатлено от резултатите, че ще издаде допълнителен бонус.
Най-напрегнатият момент от месеца ще бъде периодът от 20 до 23 септември – Венера във Везни в напрежение от Плутон от Козирог може да донесе работа. Може да се случи ситуация, която ви натоварва, което ще ви принуди да промените работния си график, режим и спорт. Нещо в начина ви на живот ще трябва да промените, например поради ситуацията в екипа или по лични причини (например, ако сте стар, ще искате да помислите за пенсиониране).
Към края на септември в живота ще нахлуе огнена страст, която ще преобърне всичко с главата надолу. Въпреки че здравият разум ще ви посъветва да мислите само за работа, не можете да излъжете сърцето. Според хороскопа за септември за Телец служебният живот ще придобие нов смисъл. Служебен романс ще разчупи шаблоните и ще ви накара да повярвате, че любовта не е пречка за работата. Влиянието на слабия Марс в Рак може да обърка картите, да забави хода на събитията, но това дори е за добро. В някакъв момент Телецът ще започне да се съмнява в себе си и ще иска да се откаже от всичко. За да има колкото се може по-малко такива ситуации, е необходимо да се тренира силата на волята. Най-надеждният начин е спортът и трябва да се действа радикално: твърд тренировъчен режим.