Според хороскопа на Лъва през октомври 2024 г. започва щастлива серия. Късметът ще нахлуе в живота като порив на вятъра, трябва да сте готови за промени. Кариерно израстване, увеличени доходи, уважение в екипа - награда за предишните усилия. През месеца на Везните атмосферата пряко влияе на настроението, така че всичко трябва да бъде хармонично. Това е добро време за дизайнерски експерименти. Тъй като е творческа личност, Лъвът ще може да прояви таланта си в областта на подобряването на дома. Промените в кариерата ще бъдат видими по време на Пълнолунието на Ловеца през октомври, когато смелите идеи ще станат реалност. Ръководството ще подтикне Лъва към действие, подлагайки на изпитание неговия професионализъм. Необходимо е да се изявяваме колкото се може по-силно.

Предстоящият месец може да раздели живота на Лъва на „преди и след“, тъй като по време на двете лунации Слънцето, управителят на знака, ще вземе активно участие. Затъмнението на 2 октомври ще се случи в сектора на документите, новите маршрути и пътища, което означава, че можете да се включите в някакво обучение или да отидете на ново място. Лилит може да създаде проблеми с документите, някои недоразумения в комуникацията, така че се опитайте да обърнете максимално внимание на щателната проверка на документите, договорите и вашите лични документи (например, има вероятност да загубите паспорта си или да съсипете някои документи).

В първите дни на октомври може да ви се стори, че нещата малко са се забавили. Вероятно работата е изгубила очарованието си, станала е тясна в обичайните рамки. Хороскопът на Лъва съветва да разнообразите процеса, да внесете нотка на новост в него. Можете да се възползвате от услугите на индивидуален коучинг - това ще разшири обхвата на професионалните възможности. Благотворното влияние на Венера в Скорпион ще преобрази живота към по-добро. Въпреки че гордият Лъв не се съмнява в успеха си, един спад в увереността няма да му навреди. За повишаване на самочувствието е чудесна медитацията за визуализация, която ще ви помогне да замените негативните мисли с образи на красивото бъдеще. Важно е да вярвате, че добрите неща ще се случат.

Съдбата в средата на месеца ще бъде особено благосклонна към тези, които не се страхуват да поемат рискове. Това не означава, че трябва да се втурнете във финансови авантюри, пренебрегвайки мерките за сигурност. Общият хороскоп на Лъв за октомври 2024 г. предлага да заложите на аналитичните умения. Ако внимателно пресметнете ситуацията, рискът да бъдете губещи е минимален. Единственото нещо, което може да попречи на благополучния ход на живота, е импулсивността, характерна за Меркурий в Скорпион. Най-малко от всичко Лъвът ще се интересува от мнението на другите, което може да доведе до конфликтни ситуации. Обидените хора са способни на много, има голяма вероятност да станете жертва на интрига: заради нечие отмъщение може да загубите истински приятел.

Най-важното събитие за месеца за вас ще бъде тригон между Марс и Венера, което може да донесе доста страстно общуване с мъж до 18 октомври. Вероятно ще бъде направено тайно, онлайн или няма да кажете на никого за това. За тези, които решават важен въпрос, свързан с преместване или промяна на местожителството си, някой мъж може да ви окаже значителна помощ. Затъмнението на 17 октомври ще бъде най-емоционалното събитие за месеца за вас и ще сложи край на това, което се проточи от април 2024 г. Не забравяйте, че ако тогава сте започнали да променяте обучението си, професията си или може би сте започнали някакъв процес - той ще стигне до своята кулминация. Това ще бъде приятно събитие за вас, което ще се случи под егидата на Фортуна, тъй като Луната в Овен ще донесе заряд от енергия, оптимизъм и сила.

Краят на октомври ще бъде запомнен за дълго време. Освен това всеки ще види в случващото се намек за сбъдването на мечтите си: влюбените - бърза сватба, бездетните - раждане на дете, бездомните - покупка на жилище. Октомврийският хороскоп за Лъв предсказва просперитет и благополучие. Всичко ще се развива като по часовник, бързо и без допълнителни разходи. Въздействието на слабия Марс в Рак може да обърка всички карти. За да не чупят дърва за огрев в пристъп на възмущение, Лъвовете трябва да преминат на енергоспестяващ режим. Плавен поток на мислите, минимум думи и действия - състояние на нирвана, битие, в което можете да видите света от друг ъгъл. Това е подходящият момент да напомпате способностите си с помощта на йога.


Веднага след затъмнението Венера се премества във вашия любовен сектор, което може да донесе кореспонденция и срещи, а може би и да започнете афера. Интересното е, че на 25 октомври Венера ще бъде в тригон към възела Бъдеще, което определено ще ви донесе важно събитие както в личния успех и развитие, така и в любовната сфера.