Може да прекарате часове и буквално да се изгубите в Инстаграм профила на Дженифър Лопес. Нейното невероятно тяло би могло да ви омагьоса и накара да се чудите “Как, за Бога, тази жена успява да изглежда толкова добре?” Отговорът е: усилена работа, диета и най-вече мотивация. Ето някои от нейните тайни.

Менюто й не включва никаква преработена храна

В допълнение на това, почти всичко, което Лопес яде е органично. Типичният нейн обяд включва сьомга и зеленчукова салата. Броколи, чушки, тиквички и печени тиквени семки, овкусени с балсамико и натрошено прясно сирене е едно от любимите й неща. Що се отнася до вечерята, обича да импровизира.
“Харесвам свинското и пилешкото месо, особено по Пуерторикански рецепти. За гарнитура често ползвам киноа или сладки печени картофи”.

Подбира бързите закуски

Нека прегледаме графика на Лопес: Участва в седмичното шоу "Planet Hollywood", Лас Вегас; изпълнява значима роля в полицейската драма излъчвана по NBC “Shade of Blue” и e един от съдиите на телевизионното танцовото състезание “World of Dance”. С други думи - това момиче е винаги в движение. 

Разбира се, би било лесно да хапне чийзбургер или някой снакс, но Джей Ло устоява: “Винаги нося със себе си плодове или друга здравословна бърза закуска, която да хапна ако огладнея, а съм в движение”, заявява певицата.

И все пак шоколадовият чипс е нейна слабост

Когато певицата се отдава на изкушения, го прави без да се опитва да “замаскира” какво всъщност яде. Новият (предполагаем) човек до нея, певецът Алекс Родригес, разкри, че Лопес обожава шоколадов чипс, сладолед и шоколадови бисквитки.

 

Не се придържа само към един тип тренировка

Използвайки ползотворно пътуванията си, Джей Ло има двама лични треньори. Когато е в Лос Анджелис, работи с Tracy Anderson (която е треньор на Гуинет Полтроу и Кати Ли). В Ню Йорк, звездата тренира с David Kirsch. Певицата обича факта, че те имат напълно различни подходи - Kirsch е фен на коремните преси, лицевите опори и боксирането тип кик бокс, докато при Anderson, тренировките протичат повече в свободен стил, но включат вдигане на тежести и разнообразни движения, които помагат за оформяне на перфектното тяло.

Джей Ло никога не докосва тези 3 неща

Всички имаме своите пороци - кола, шоколад, пържени картофки и още какво ли не. Лопес не се отдава на нито един от обичайните порока. Тя не употребява алкохол, не пуши и не пие нищо с кофеин. В редките случаи, когато се изкушава да пие кафе, то задължително е безкофеиново.

Има си причина, кожата й да изглежда толкова млада

Джей Ло не обича да се показва на слънце: “Рядко се пека на слънце, но ако го правя, използвам слънцезащитен крем и то много”, споделя Лопес. Поддържане на безупречния вид на кожата е и една от причините тя да избягва алкохола и кофеина. Според нея, това е нещото, което състарява кожата повече, отколкото всъщност е. 

Разчита на протеин за задоволяване на апетита

“Протеинът е моето спасение. Той ме запълва и с него се чувствам сита за дълъг период от време” , казва Дженифър. Почти ежедневие е за нея да започна деня си така - прави си шейк включващ протеинов прах, боровинки, кисело мляко и мед.