Преди малко повече от година екипът ни реши да зарадва всички свои верни читатели, разработвайки специални Viber стикери, които за наша огромна радост достигнаха до над 700 000 от вас!

Ежедневно получавахме потвърждение за това колко добре сме се справили, наблюдавайки как последователите във Viber канала ни растяха, а стикерите биваха сваляни от всичките ни приятели и познати. Това бе и причината заедно с нашите приятели от Viber с огромно желание и любов да се опитаме да умножим доверието ви към нас поне два пъти. Как? Много простичко - с разработването на новата зимна Дама, която най-точно да изрази емоциите, идващи с този сезон. Така, идеята ни като на шега, се превърна в наша нова мисия!

Решихме да направим тяхната премиера именно малко преди студът да ни е навестил, но и едновременно с това да отправим един жест на благодарност към вас, нашите верни читателки. Така, съобразявайки се с факта, че вие, мили дами, сте най-важни за нас, защото без вашата подкрепа нямаше да бъдем лидер сред българските лайфстайл сайтове, преценихме, че вие също трябва да вземете участие в този процес. Затова ви предизвикаме да си помислите хубаво и да ни споделите какъв стикер според вас трябва задължително да присъства в новия ни зимен празничен пакет. Имаме само едно условие: не си поставяйте никакви граници!

Очакваме с нетърпение най-добрите идеи до 24.09.2017 г., които можете да оставите като коментар под статията. Най-оригиналната и готина идея ще бъде осъществена и съвсем скоро нейният изобретател ще може да се похвали, че е бил част от този прекрасен проект.

Искрено се надяваме, че съвместното ни партньорство в една от най-обичаните и използвани онлайн платформи ще направи виртуалното общество, в което всички съществуваме още по-положително, усмихнато и уверено!