X

Ново работно време за зоните за паркиране в София

от в 17:30 на 29.09.2017 в Свободно време | Интересно


Ново работно време за зоните за паркиране в София

Ново работно време за зоните за паркиране в София Снимка: economy.bg

Екипи на ЦГМ ще сменят през уикенда стикерите за работното време на платените зони за паркиране в столицата. Така, от 1 октомври новите разписания влизат в сила и платените зони ще действат от 8,30 до 19,30 часа, съобщиха от Центъра за градска мобилност.

Синя зона в събота пък ще е до 18 часа, а не както досега до 14 часа. От октомври влиза в сила разширението на „зелена зона“ в районите „Средец“ и „Лозенец“.

В "Средец" ще бъдат разкрити 1193 платени паркоместа и отделно още 31 инвалидни. Те ще бъдат в участъка между булевардите "Цариградско шосе", "Евлоги и Христо Георгиеви", "Михай Еминеску" и улиците "Мизия" и "Хан Омуртаг".

В "Лозенец" ще се въведат 3500 места за платено паркиране. Новата зелена зона ще обхване участъка между булевардите "Евлоги и Христо Георгиеви", "Драган Цанков", "Джеймс Баучер" и "Черни връх".

През почивните дни ще работят и три пункта за издаване на винетни стикери - на метростанциите Европейски съюз и НДК и на ул. „Будапеща“ 17 от 7.00 до 17.00 часа.Теми   зелена зона | синя зона | София

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.