Астрологът и таролог Юлия Лифанова казва, че есента ще започне с трудни изпитания в отношенията за много знаци на зодиака.

Въпреки факта, че Новолунието в Дева ни очаква на 3-ти септември и ще засегне предимно здравословни и работни проблеми за мнозина, веднага след него, на 4-ти септември, Луната се свързва с Черната луна, Венера и възела на миналата карма. Този „планетарен коктейл“ е толкова кармичен и съдбовен, че ще донесе сериозни проверки на почти всички знаци на зодиака.

За повечето хора, особено Овен, Везни, Телец, Рак и Лъв, събитието ще бъде катастрофално по отношение на романтиката и любовта. Въпросът е, че връзката на Венера и Лилит е класическа история за предателства, любовни триъгълници и различни видове романтични приключения.

За всички зодиакални знаци 3-ти и 4-ти септември ще се появи жена от миналото - вероятността да влезете във връзка с омъжена жена нараства експоненциално. Положителната страна е, че през тези дни можете да изчистите страховете и недоразуменията в отношенията си, които винаги сте имали. Например, някои ще станат по-смели в себеизразяването, докато други ще получат взаимност от човек от миналото си.

Ето какво казва Юлия Лифанова: „Черната луна и Венера при новолунието на 3-4 септември също ще повлияят на необходимостта от изследване на света на забранените връзки. Лесно е да влезете в майсторски клас по сексуална магия или преподаване на психология на взаимоотношенията - Вселената ще ви покаже страховете ви в любовта и грешките, които правите.

Не се затваряйте от информацията, която идва към вас - това е шанс да „изпомпвате“ това, което ви вреди в любовната сфера.“

Нека отбележим, че на 3-4 септември на Овена е обещана среща с кармичен партньор от минал живот. Може да срещнете човек, който е бил ваш партньор и сега е време да изплатите някакъв кармичен дълг. Има и възможност да влезете във връзка, в която имате 2 партньора или в която партньорът ви има няколко леки афери.

За Везните ситуацията ще бъде изключително трудна – именно вие ще попаднете в ситуация, в която ще ви лепнат етикета на измамник или предател. Вероятно ще привлечете внимание - ще публикувате провокативна снимка в социалните мрежи или като цяло хората ще говорят за вас в негативни нюанси.