X

Новолуние във Везни

от в 09:00 на 30.09.2016 в Хороскоп


Новолуние във Везни

Новолуние във Везни

На 01.10., в 02.30. часа сутринта настъпва Новолуние в знака Везни. Тогава движението на Луната съвпада с това на Слънцето. Поради тази причина от 30.09. до 02.10. е много вероятно да имаме конфликт между егото и съзнателните ни желания (Слънцето) и чувствата и подсъзнателните ни нужди (Луната). До голяма степен ще усещаме този конфликт най-вече в близките ни връзки, интимното ни партньорство или частния ни бизнес, а именно сферите на влияние на знака Везни.

Не е изключено да усещаме силен дисбаланс между нещата, които искаме съзнателно от другия и тези от които в действително се нуждаем. За това от една страна е важно да сме изключително внимателни при общуването ни с любимия, да не нищим излишни подробности и да не преиграваме в изискванията си. В дните около Новолунието съществува рискът да сме свръх емоционални и да реагираме прибързано, като кажем или направим неща, за които в последствие да съжаляваме.

От друга страна хората, които имат частен бизнес или тези, които работят с равноправен партньор е възможно да са недоволни от досегашните си постижения или сътрудничество и да се спуснат да предприемат стъпки за промяна, но е добре да използват периода предимно за анализ и планиране, без да стартират нови неща, без да започнат не добре премислени разговори или действия.

Най-напрегнат ще бъде периодът около Новолунието за кардиналните знаци Рак, Козирог, Овен и Везни, както и за хората с Асцендент и лични планети в тези знаци. При тях съществува риск да бъдат със свръх-изострени нерви и не особено търпеливи към останалите. Добре е да избягват влизането в конфликтни ситуации и излишното изясняване с любимия или с близък до сърцето им човек.

Огнените знаци Стрелец и Лъв е възможно да получат важни съобщения, които силно да ги развълнуват. Ако написаното или казаното не им е много ясно е важно да си дадат време за реакция, а да не действат първо сигнално, понеже съществува риск от недоразумения.

Земните знаци Телец и Дева не е изключено да се впуснат в нощен живот и забавления. Добре е да внимават с алкохола, храните и напитките, които консумират, за да не си навлекат здравословни неразположения в последствие.

Въздушните знаци Водолей и Близнаци е много вероятно да имат любовни вълнения и да търсят близостта с човек, когото харесват. Много е важно да са внимателни да не прекалят и да притиснат другия прекалено, оставяйки го без достатъчно пространство.

Водните знаци Риби и Скорпион ще са силно ангажирани с обществения си имидж и дълго ще анализират впечатлението, което оказват на околните.Теми   вездни | зодии | новолуние

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.