Ако и ти също като мен си израснала през 90-те, то определено емблематични филми и очаквани уикенд епизоди на "Часът на Уолт Дисни" със сигурност са се нареждали сред най-готините неща, нали? Леле, кога мина това време... Сякаш преди един миг слушах на чисто новия си уокмен касетките на Спайс гърлс... Тогава всички някак успявахме да преживeeм деня си вълнуващо и без социални медии или високоскоростен интернет.

Вече сякаш не се забавляваме така истински, все бързаме, ли бързаме, препускаме от задача в задача, надпреварваме се със самите себе си... А това, което някога смятахме за "топ тенденция", за мнозина от нас вече е като добре забравена страница от миналото. Аз все още си спомням, когато родителите ми купиха първия телевизор с дистанционно управление – гледах го като нещо абсолютно нереално и всеки път исках аз да сменям каналите. Да, някога телевизорът беше очите ни извън дома към целия свят.

Днес, за щастие или пък не, нещата доста са се променили – разговаряме с роднини на хиляди километри само с един клик, имаме безкраен избор и неограничен достъп до филми, музика и книги на смартфоните си и дори плащаме без да носим пари в брой! И все сме недоволни, и все не ни стига...

И ако до преди 20-тина години да гледаш телевизия и любимото “Милион и едно желание” с кака Лара си беше направо в десетката, то днес новото модерно е "Не гледам телевизия" или "Не, аз нямам телевизор у дома"... Ами аз пък да ви кажа явно не се водя по "актуалните тенденции" и защото си имам телевизор вкъщи и то само какъв! И го казвам гласно, защото имаш Samsung The Frame 2021 не те прави скучен и не означава, че можеш единствено да гледаш новините. С дизайн като на рамка на изящно произведение на изкуството той приковава погледите и се превръща в неизменна част от интериора на дома. А с всички смарт функции, които The Frame притежава, можеш да учиш, да работиш, да се забавляваш, да гледаш любимите си филми и да се наслаждаваш на най-известните картини в света от комфорта на своя хол.

Факт е, че от създаването си в края на 20-те години на миналия век до днес телевизорите са се променили много, а това, което започна като голяма черна кутия с три канала и силно пикселизирани изображения, се превърна в плосък екран с висока разделителна способност и огромно съдържание. През годините Samsung доказа, че не само може да се движи в крак с потребителските изисквания, но и дори да ги предвиди. 

Времето, в което живеем днес, изисква телевизорът да има роля във все повече аспекти от живота ни. И, разбира се, Samsung са се погрижили за това! Най-емблематичният лайфстайл телевизор на бранда, предлагащ екрани, създадени да отговарят на всеки вкус и пространство, The Frame 2021 e всичко, което някой някога може да поиска. Като онази малка липсваща частичка, запълваща празнината пред дивана. И така от скучно изначално предназначение, се разгръща пред очите ни в истинско произведение на изкуството, гарантирайки визуално изживяване от следващо ниво.  

За мен техниката никога не е била само част от бита – тя трябва да е в унисон с духа на един дом и неговите обитатели. The Frame е неразделна част от интериора на дома ми, в който без затруднение се вписва отлично. Дизайнът му е едновременно опростен, но и завидно вписващ се във всяко място, във всеки момент, от всеки ъгъл. Това, което особено много ми допада при The Frame е, че той може да бъде монтиран на стената на почти незабележимо разстояние от нея и няма никакви стърчащи кабели – точно като истинска картина! Изключително тънкият му дизайн e с дебелина от само 25 мм, което е повече от перфектно. Обогатеният избор от персонализирани рамки ще се хареса и на най-придирчивия вкус, а магнитният механизъм превръща поставянето им буквално в детска игра.

За да завърши цялостната визия на същинско произведение на изкуството, The Frame дава възмоност от три начина на инсталация - може да се закачи на стената като част от интериора, да се позиционира навсякъде в стаята на артистичен статив-триножник или да стои върху елегантна стойка върху ТВ шкаф. Изборът е единствено твой!

Проектиран да бъде телевизор, когато е включен, и изкуство, когато е изключен, The Frame е иновативно цифрово платно, което отразява личния стил на всеки. Благодарение на онлайн платформата Art Store имаш достъп до над 1400 произведения на изкуството от музеи и галерии из целия свят. Телевизорът идва с цели 6GB вътрешна памет, в които може да съберете всичките си любими картини, както и фотографиите, с които се гордеете и искате да поставите в рамка.

Най-умопомрачителната част за мен бе, че с The Frame границите между материалното и дигиталното се размиват, а когато ми писне – просто сменям според настрoението си с Art Mode. Това е режим, с помощта на който телевизорът буквално се слива със стената и отразява същността ти в разкошна картина. Разбира се, The Frame 2021 може да се похвали с още куп смарт функции, създадени да задоволят търсенето и на най-заклетите ТВ маниаци (Multi View, Mobile Mirroring, Tap View и One Remote Control / SmartThings /Smart Hub). Най-гениалното, което чисто по детски мен ме спечели, бе, че дистанционното му управление е еко насочено. То се зарежда автоматично посредством слънчеви батерии, за да редуцира използването на еднократки батерии, които замърсяват драстично планетата ни!

Е, може и все още да не живеем на Марс или да не пътуваме на работа с реактивни раници, но няма съмнение, че The Frame 2021 определено трябва да бъде провъзгласен за телевизорът на всички времена! Един своеобразен хибрид, който е всичко в едно – и вещ, и нова картина, и изкуство, и последен писък на технологията. Забележителен The Frame!