Разказваме ви на какво да наблегнете през последния летнен месец и какви трудности може да ви очакват.

Ако пролетта се свързва с прераждането и началото на нов живот, то лятото е времето на най-голямата ни емоционална и физическа активност. Трите летни месеца са най-подходящият период за преминаване на едно ново ниво в бизнеса, който вече сме започнали, за да се извлекат ползите до края на годината. През летните месеци обаче е важно да не забравяме за почивката, която е необходима преди суровите есенни и зимни дни. Лятото обаче няма да е еднакво за всички, защото животът ни зависи и от индивидуалния ни жизнен път.

Какво представлява числото на жизнения път?

Това е число, което разкрива вашата истинска цел в живота. Помага ви да разберете себе си ако чувствате, че не сте се ориентирали в правилната професия или си поставяте грешни цели. Ако не знаете кое е вашето число на жизнения път, тогава може да не разберете вродената си сила и да не постигнете успех.

А изчисляването му е много лесно:

Вземете пълната си дата на раждане и съберете всички числа. Нека да ви покажем като вземем произволна дата, например 20.07.2023 година. И така, събираме 2+7+2+2+3 и получаваме 16.

Следващата стъпка е да съберете цифрите в полученото число. В нашия случай това е 16, тоест 1+6=7. Оказва се, че числото 7 е числото на жизнения път на човек, роден на тази дата.

А след като запомните числото на жизнения си път, преминете към индивидуална прогноза за последния летен месец - август.

Число на жизнения път - 1

През август за вас е важно да сте център на внимание и буквално да не си стоите вкъщи. Ако сте се запознали с някого, не се колебайте да поканите човека да продължите комуникацията си с него и след това. Ако на работа искат да изберат някой, който да представи нов проект на шефовете ви, не се колебайте вие да сте този, който да вдигне ръка. Този месец ще черпите сила от общуването си с хората и открояването от тълпата.

Съвет за месеца: Спомнете си филма „Навитакът“ с Джим Кери и действайте на същия принцип. Ако сте отворени към живота през този месец, ще ви бъдат предоставени възможности за растеж.

Число на жизнения път - 2

Преди прекарвахте много време посветени на конфликтите ви с хората и бяхте твърде подозрителни. Но месец август ще ви даде възможност да се сближите с хора, които харесвате или чието приятелство може да донесе ползи. Затова се фокусирайте върху отношенията си с тези, от които наистина се нуждаете, тъй като последният месец на лятото може да постави основата за дългосрочно сътрудничество.

Съвет за месеца: във всяка ситуация останете спокойни и дипломатични. Шумните кавги могат да костват репутацията ви.

Число на жизнения път - 3

През август фразата „всичко, което даваме, ни се връща двойно“ ще важи точно за вас. Вселената ви съветва да сбъднете всичките си мечти, а това се отнася особено за пазаруването. Заминете на луксозна ваканция, купете си онези скъпи обувки, за които мечтаете, отидете на тази СПА процедури, които сте отлагали от дълго време.

Съвет за месеца: задоволявайте желанията си и оставете удоволствията да властват, поне през август. През есента и зимата ще видите, че това, което сте похарчили, ще ви се върне.

Число на жизнения път - 4

Този месец е важно за вас да не вземате импулсивни решения. Всяка ваша стъпка трябва да бъде обмислена и спокойна. И най-важното, всичко, което правите, трябва да отговаря на целите, които искате да постигнете в бъдеще. Всички прибързани решения през този месец ще разрушат основите ви за бъдещето.

Съвет за месеца: Направете живота си по-стабилен и дори леко предвидим. Отървете се от спонтанността и лошите навици, които ви отдалечават от желаното бъдеще.

Число на жизнения път - 5

Този месец за вас ще бъде наситен със събития – и добри, и лоши. Напълно възможно е животът да не върви по план и да ви поднесе всякакви изненади. Така че трябва да се подготвите предварително за тези събития, върху които нямате особен контрол.

Съвет за месеца: тренирайте гъвкавостта на мисленето си. Ако се научите да се адаптирате към всяка ситуация и да вземате бързи решения, временните сътресения няма да ви сломят.

Число на жизнения път - 6

Този месец е важно за вас да се посветите на мястото, което наричате дом. Август е подходящ за подреждане на дома ви, дори за извършване на ремонт. Този месец ще черпите сили точно от времето, което прекарвате у дома.

Съвет за месеца: Напълнете дома си не само с вещи, но и с хора, които са важни за вас. Август благоприятства семейните и приятелските тържества и събирания, защото те ще ви заредят с положителна енергия.

Число на жизнения път - 7

Този месец много близки хора ще се обърнат към вас за съвет. Вашата сила през август е, че ще можете да предложите мъдро решение на проблем, който касае не само вас самите, но и другите. Не пестете вътрешни ресурси, за да помогнете на близките и приятелите си.

Съвет за месеца: не губете време в празни приказки или клюки. Август е месец, който да посветите на личностното си опознаване и да използвате правилно голямата енергия, която ще изпитате.

Число на жизнения път - 8

Ако преди сте имали финансови затруднения, тогава през август най-накрая ще можете да си позволите много покупки, които преди сте отлагали. Парите могат да дойдат и от професионалните ви заслуги или чрез помощ от вашите близки.

Съвети за месеца: нумерологията ви съветва обаче да не правите големи покупки. Планирайте бюджета си и не харчете пари спонтанно.

Число на жизнения път - 9

Ако сте прекарали първите месеци от лятото в това да помагате на други хора, то през август ще получите прилив на душевна сила и вътрешна енергия. Ще се научите да разбирате себе си по-добре и да си поставяте нови цели в живота. Времето е подходящо и най-накрая да се възнаградите за труда си, който е бил в полза на другите.

Съвет за месеца: Този месец е важно за вас да си поставите нови приоритети. Чувствайте се свободни да се откажете от всичко, което вече не е в съответствие с вашите ценности.