Казваме ви на какво да наблегнете през втория летнен месец и какви трудности може да ви очакват.

Ако пролетта се свързва с прераждането и началото на нов живот, то лятото е времето на най-голямата ни емоционална и физическа активност. Трите летни месеца са най-подходящият период за минаване на ново ниво на бизнес, който вече сме започнали, за да се извлекат ползите до края на годината. През летните месеци обаче е важно да не забравяме за почивката, която е необходима преди суровите есенни и зимни дни. Лятото обаче няма да е еднакво за всички, защото животът ни зависи и от индивидуалния ни жизнен път.

Какво представлява числото на жизнения път?
Това е число, което разкрива вашата истинска цел в живота. Помага ви да разберете себе си ако чувствате, че не сте се ориентирали в правилната професия или си поставяте грешни цели. Ако не знаете кое е вашето число на жизнения път, тогава може да не разберете вродената си сила и да не постигнете успех.

А изчисляването му е много лесно:

Вземете пълната си дата на раждане и съберете всички числа. Нека да ви покажем като вземем произволна дата, например 20.07.2023 година. И така, събираме 2+7+2+2+3 и получаваме 16.

Следващата стъпка е да съберете цифрите в полученото число. В нашия случай това е 16, тоест 1+6=7. Оказва се, че числото 7 е числото на жизнения път на човек, роден на тази дата.

А след като запомните числото на жизнения си път, преминете към индивидуалната прогноза за втория летен месец - юли. 

Число на жизнения път - 1
Юли тази година ще доведе до максимум вашите лидерски умения. Ще бъдете изпълнени с енергия и нови идеи, които ще бъдат добре приети от мениджърите ви. Според нумерологичната прогноза през втория месец на лятото трябва да проявите възможно най-голяма инициатива и да сте по-уверени в себе си. Но не бъдете жестоки и арогантни. Този месец е важно да работите в екип и да слушате другите хора.

Съвет за месеца: разкрийте всички аспекти на личността си, но не се опитвайте да засенчите хората около вас.

Число на жизнения път - 2
Този месец при вас също е посветен на общуването, но по-скоро със себе си. Вашата задача през юли е да намерите баланс между личния си живот, работата и приятелите, така че “махалото” да не се люлее само в една посока. През последните месеци сте били изтощени от влагането на цялата си енергия само в една посока. Отсега нататък този начин на живот ще ви вреди, затова Вселената ви съветва да намерите нужната хармония.

Съвет за месеца: Създайте здравословни граници с вашия шеф, любим човек и приятели.

Число на жизнения път - 3
Този месец Вселената ви съветва да бъдете по-общителни. Вие сте пълни с творчески идеи и може дори да сте започнали свой собствен проект, но в такъв случай трудно бихте могли да се справите без да се сприятелявате. И този месец те ще случва това, което се нарича "правилно". Хората, които срещате, ще ви вдъхновяват и подкрепят, а може би дори и във финансов аспект.

Съвет за месеца: не се страхувайте да се злепоставите. Когато общувате с хора, не крийте онези страни от вашата личност, които преди сте смятали за „лоши“. Този месец ще намерите съмишленици.

Число на жизнения път - 4
Този месец трябва да отделите време за дългосрочните си цели. Помислете какво искате да постигнете не само през следващите месеци, а и през следващите години. Запишете целите си подробно и започнете да правите действия към постигането им. Също така не забравяйте за финансите си. Парите определено ще обичат да бъдат броени през този месец. Планирайте разумно как ще ги харчите.

Съвет за месеца: на амбициозността ви сега може само да се завижда. За вас най-важното през този месец е да сте спокойни и внимателни. Постигайте целите си постепенно, вместо да бързате с всичко накуп.

Число на жизнения път - 5
От една страна, този месец ще ви поднесе рискови начинания и приключения, на които трябва да се съгласите. Но от друга страна юли е благоприятен за преосмисляне на опита ви досега. Затова не пренебрегвайте желанието си да размишлявате и да си припомняте миналото. Мислите ви ще ви доведат до правилните изводи и няма да ви позволят да допуснете същите грешки.

Съвет за месеца: Обработете внимателно изминалия си опит. Записвайте своите спомени в дневник или се консултирайте с психолог.

Число на жизнения път - 6
Този месец ще разберете какво наистина искате и има шанс то да е съвсем различно от това, за което сте мислили преди. За вас е важно да претеглите плюсовете и минусите, преди да промените живота си, тъй като промените няма да засегнат само вас.

Съвет за месеца: не вземайте прибързани решения, дори и да сте на сто процента сигурни в тях. Отделете няколко седмици, за да помислите как вашите желания ще се отразят на бъдещето ви.

Число на жизнения път - 7
Този месец е важно да презаредите енергията си, тъй като през последните години сте изразходвали твърде много вътрешни ресурси за решаване на проблеми в семейството и работата ви. Сега е моментът да се възстановите и е важно да го направите сами. Само по този начин ще разберете себе си и ще можете да си поставите правилните цели за бъдещето.

Съвет за месеца: не възприемайте самотата като тежък труд, а напротив, извлечете ползите от нея. Ако не прекарате няколко дни, или седмици сами със себе си, може да ви се наложи да се борите с бърнаут ефекта.

Число на жизнения път - 8
В средата на лятото ще искате да направите живота си по-стабилен и да обмислите целите си за следващите няколко години. Юли е най-благоприятното време за това, тъй като през този месец ще можете обективно да оцените възможностите си.

Съвет за месеца: не се страхувайте да си поставяте мащабни цели дори ако другите казват, че няма да ги постигнете. През юли е важно да повярвате в себе си и да дадете път на амбициите си.

Число на жизнения път - 9
Вашият алтруизъм може да доведе до неочаквани резултати. Най-малкото, което ви очаква е да бъдете изпълнени с положителна енергия, а най-голямото е да искате да обвържете живота си с помощта на хората около вас. Но през юли Вселената ви съветва да не забравяте за себе си.

Съвет за месеца: научете се да изграждате здрави граници с хората и не им позволявайте да се възползват от вашата доброта.