Октомври носи положително настроение, откритост, доверие, радост, лекота и настроение на "детско общуване" - когато искаме да общуваме много с приятели, да се разхождаме по улицата, да показваме някои от нашите детски чувства и емоции и, разбира се, да общуваме с деца. Но, всяка година октомври естествено придобива някои нови свои собствени цветове. Така тази година енергиите на октомври ще помагат на хората с обществени професии по всички възможни начини: Можете успешно да съберете маси от хора около себе си, да реализирате своите таланти, способности, всякакви възможности. . Затова трябва да помислите какъв професионалист сте и какъв е вашият талант и да го покажете на широката публика.

Вярно е, че октомври ни носи не само добри новини: Може да ви залее депресия, тъга, скръб или събитията да се развият така, че да прекарате дълго време в лошо настроение. Възможно е да се появят кавги или ситуации на неразбирателство с децата, недоволство от поведението им... Може да се случи и обратната история, когато по всякакъв начин се опитвате да придвижите детето напред, а обществото да не ви позволява. Вратите могат да се затворят, но това не означава, че трябва да сложите край на усилията си и да спрете да постигате успехи.

И още малко за кармичната проява на октомври: Тя се състои именно в популяризиране на вашите таланти, т.е. можете спокойно да се популяризирате. За децата месецът няма да е лесен: Едно дете може напълно да откаже публична проява като концерт или рецитал поради висока степен на притеснение. Ситуациите тук могат да бъдат различни: Детето ще се разболее и няма да можете да участвате в състезание, или няма да се подчинява и ще се опитва да ви контролира, вместо вие да контролирате него. По този начин детето ще бъде фактор за липсата на възможност да се изявите. Казано накратко това, за което октомври ни помага тази година, е популяризирането на нашите таланти, но това, което ни ограничава и прави сферата проблематична, са децата. В резултат на всички събития от октомври е необходимо да намерите вътрешно смирение със случващото се: Да приемете ситуацията по абсолютно всякакъв начин, под всякаква форма, независимо дали ви харесва или не.