Първата огледална дата на лятото отваря вратите на Вселената - не пропускайте шанса си!

6.06. е един от най-енергийните дни в годината. Това е първият летен ден, в който Вселената чува молбите и изпълнява желанията. Вярно е, че тук обаче трябва и да внимавате. Ще ви посъветваме как да прекарате днешния ден, за да промените съдбата и какво да не правите на огледална дата, за да нямате проблеми.

Какво е огледална дата

В календара има специални дни, които нумеролозите наричат огледални дати - когато комбинацията от числа на датите отляво надясно и обратно се чете еднакво. В тези дни се случват всякакви мистични неща и се смята, че енергията е толкова силна, че може да промени съдбата на човек.

Какво може ДА СЕ прави на 06.06.2023г.

В този ден имате нужда:

- да правите планове и да мечтаете;

- да се помирите с тези, с които сте в кавга или спор;

- да прекратите токсичните връзки;

- да послушате вътрешния си глас и да отправите молби към Вселената

Всички решения, взети през този ден, водят до позитивизъм. Важно е също да помагате на други хора, а ако имате възможност да приютите бездомно животно, ще умножите енергията си многократно.

Какво НЕ може да се прави на 06.06.2023 г.

- да мислите за лошото;

- да кълнете и да желаете зло на другите;

- да влизате в конфликти

Важен момент: невъзможно е да си пожелаете нещо, което дори косвено може да навреди на други хора или живи същества. В противен случай вместо това, което искате, ще получите обратния резултат. Бъдете много внимателни с енергията на този ден.