Огледалните дати винаги са носили силно значение и символика в себе си. Част от тях носят положителна, а други негативна енергия. Точно заради това е важно да се възползваме максимално от силата им.

 

10 октомври или 10.10. е много силна дата, както и време за дълго чакана промяна. Магията на числата работи, просто трябва да я използвате правилно, за да разберете значението й. Първо, това е денят на огледалната дата, в която единицата ще управлява, а безкрайността на нулата ще я допълва. Това ще ви помогне да вземете решение за вашето бъдеще.

Символиката на 1

Днес светът се управлява от числото 1, което го прави най-добрият ден през октомври. Светлата енергия на единицата носи ярък и положителен заряд, така че постигането на решения по определени въпроси днес трябва да става спокойно и без излишна категоричност или агресия.

Единицата много харесва общителните хора и тези, които са готови на всичко, за да взаимодействат с другите. Това е идеален ден за прекарване на свободното време с вашите близки, за създаване на нови запознанства и намиране на вашата сродна душа. Когато общувате, ще бъде полезно да покажете искреност и доброта.

Покажете на хората своя оптимизъм, за да бъдат привлечени към вас с още по-голяма сила. Ако пък по някаква причина се чувствате виновни, поискайте днес прошка от тези, които сте обидили в миналото. Това ще ви помогне да свалите тежестта от раменете си и да станете по-свободни вътрешно. Ако някой пък помоли вас за прошка, не забравяйте да го изслушате и не обезценявайте думите му. Това ще ви се отплати и ще ви помогне да подобрите кармата си.

Днешният ден е добър и за съвместна работа. Не се страхувайте да се вслушвате в съветите на колеги и началници. Това е чудесен ден за решаване на някои важни проблеми, които изискват повишена енергия и интелектуална сила. Огледалните дати са дни на сила, във всеки от които Вселената се опитва да ни помогне да станем по-щастливи и успешни. Днес е само един от тези благоприятни и хармонични дни. Възползвайте се по подкрепата на Вселената!

Ако в този ден извършваме само положителни действия, тогава самите ние ще се възползваме от благодатната положителна енергия, защото тогава се отваря силен енергиен канал. Казано накратко, на всички огледални дати можете да промените живота си към по-добро.

Днешния ден завършва цикъл-9 и започване
на нов -10. Време е да се освобождим от стари модели, болка, страхове, гняв.. и да започнем на чисто. На този ден ще бъде възможно да се осъзнае и разбере, че всички събития в живота имат причинно-следствена връзка. Днес се отваря мощен портал за изпълнение на желанията. Датата има вибрационна енергия, за да осъществим нашите идеи и планове. Затова не забравяйте да направите вашите желания.

Ето как да сбъднете най-съкровените си желания

Днес, както и във всички огледални дати, благодарността има специална сила. Кажете на глас на важни хора, за които сте благодарни. Направете планове за бъдещето си, запалете свещ и ги изречете на глас. Важно е да отделите малко време за себе си, да направите нещо, което ви носи удоволствие, да направите добро или да дарите за благотворителност.

И нека всеки сбъдне своето чудо! Вселената ще ни насочи към правилния път!