На 28 и 29 септември в Южен парк в София ще се състои събитие  „Опознай се - Празник на личностното развитие и здравословния начин на живот“, организирано от Бизнес и нетуъркинг клуб, с подкрепата на Столична община и Община „Триадица”. Целта на събитието е да бъдат представени специалисти в областта на самоусъвършенстването и здравословния начин на живот. В рамките на мероприятието, посетителите ще имат възможност да участват в демо сесии, чрез които ще се запознаят с техниките за своето личностно опознаване и развитие. Лекциите ще поставят важни въпроси като „Каква е тайната на успеха?“ и „Как да управляваме своята енергия?“. Сред презентаторите на събитието ще бъдат: Мартин Иванов, Димо Жечев, Еленко Ангелов, Петър Чакалски и Елза, Божидар Цендов, Жоро от Тринити, и много други. 

Всички посетители ще могат да се включат в различни активности като групова медитация, йога, арт терапии, фитбол латес с амала, танцова-медиативна практика и други инициативи за управляване на личната енергия. 

В рамките на събитието ще бъде направен и опит за подобряване на световния рекорд за най-дълга йога верига. В инициативата могат да се включат всички желаещи, с което имат шанс да се запишат в Книгата на Гинес. 

Всеки от посетителите на Южен Парк ще може да се запознае с био и естествени продукти от природата, които ще бъдат част от изложбената част на събитието.
 
В сутрешните часове на двата дни ще бъде проведена и акция за даряване на кръв, съвместно с Българска организация за доброволно кръводаряване и Националния център по трансфузионна хематология. 
 
Като част от събитието е и инициативата за събиране на оставащите средства за изграждане на „Лабиринт с магически способности” в Южния Парк, идентичен на този в Рослинския параклис в Шотландия.  
 
Как да бъдем по-успешни? Как да бъдем в хармония със себе си? Как да развием своите качествата? Отговорите на тези и други важни въпроси ще бъдат разкрити в рамките на събитието “Опознай се”, което ще се проведе на 28 и 29 септември в Южен парк на голямата поляна откъм бул. Гоце Делчев. Повече за събитието на www.opoznai.se.