Преди Афлек да има време да премести всичките си вещи от дома им с Лопес и да свикне с идеята за развод, на хоризонта се появи друго бивше гадже на певицата. И изглежда, че е ситуацията е сериозна.

На 20-ти август 2024-та година дългогодишните възходи и спадове в отношенията между Дженифър Лопес и Бен Афлек приключиха. На тази дата певицата подаде молба за развод. Те се караха, разделяха се, събираха се отново, планираха да живеят заедно до дълбоки старини, но така и не успяха да се справят с противоречията, които бяха надвиснали над любовта им като Дамоклев меч. Тя беше свикнала да говори за всичко открито и да излага на показ дори най-личните подробности от живота си, докато той от своя страна беше свикнал да се крие от хората и от време на време дори да изпада в агресия срещу медиите. Изглежда, че двамата нямат нищо общо, освен дълбока привързаност, ала в един момент дори това не беше достатъчно, за да продължат връзката си.

Съдейки по съдържанието на изявлението на Дженифър Лопес, бракът им всъщност е приключил още през месец март. Сега двойката е изправена пред дълъг съдебен процес, защото съпрузите не са се погрижили предварително да съставят предбрачен договор. Сега има много неща, които те трябва да разделят по между си и най-вероятно такива, за които да спорят.

Но докато ние просто се опитваме да запълним празнините от информация в очакване на официално изявление от Бен и Джен, в играта влезе нов участник - бившият партньор на Лопес Алекс Родригес. Той написа мистериозно съобщение в интернет, което според много фенове е адресирано специално до певицата.

„Или тръгваш по един път или по друг, или може ти да си този, който да избере посоката“, пише Алекс в личния си блог.

Може би това няма нищо общо с развода на Лопес, но интернет вече избухна и феновете сериозно вярват, че Алекс може отново да се опита да изгради връзка с бившата си любима.

В крайна сметка те прекараха пет щастливи години заедно и дори планираха да се женят. През април 2021-ва година певицата развали годежа си с бейзболиста, а след няколко седмици излезе на среща с Бен Афлек. Въпреки това, дори след раздялата си, бившата двойка продължи да комуникира. През октомври 2022-ра година, по време на участието си в шоуто “Кой говори с Крис Уолас” Родригес говори много топло за времето, прекарано със звездата: „Дженифър и аз имахме чудесни отношения и пожелавам на нея и децата й, които са умни, красиви и прекрасни, всичко най-добро.“

Така че може би Дженифър отново ще опита късмета си с друг свой бивш. Всички предпоставки за това са налице и, както показва биографията на Джен, това не е първият път, в който тя прави такъв залог.