Думата „завинаги“ се свързва с усилията, които човек полага за теб, както и ти самата за него.

Oстани сама, докато не намериш някого, който се бори за теб, прави ти изненади, организира срещи. Онзи, който отделя от времето и енергията си за нещата, от които се интересуваш.

Основата на това „завинаги“ е доверието.

Остани сама, докато не намериш някого, който се старае да спечели доверието ти и не бърза с развитието на взаимоотношенията ви. Онзи, който наистина иска да те опознае изцяло, всяка твоя извивка, всеки твой навик, както и миналото, за което съжаляваш. Онзи, който приема грешките ти, защото оценява наученото от тях и очаква да се учите взаимно.

„Завинаги“ започва с искрено приятелство, а после прераства в безвъзвратна и взаимна любов.

Остани сама, докато не намериш някого, който ще флиртува с теб така, сякаш си първата му любов, както и ще те пази все едно си собствената му сестра. Да, може да се скарате като дългогодишни съпрузи, но се сдобрявате като най-добри приятели.

„Завинаги“ е човекът, който те заслепява с присъствието си, защото е най-прекрасното нещо, което може да ти се случи някога.

Остани сама, докато сексът с него е по-добър от всеки друг. Интимността е много повече от това да спите заедно, а когато се интересуваш от човека, с когото го правиш, то чувството е повече от неземно.

„Завинаги“ е именно човекът, когото си сигурна, че познаваш изцяло.

Остани сама, докато не срещнеш този, който иска да изгради бъдещето си с теб. Този, който не просто говори за целите си, но здраво се бори за тях. Този, който те вижда като бъдещата си съпругата, макар още да не ти е предложил.

„Завинаги“ е онзи човек, който иска да бъде част от досегашния ти живот.

Остани сама, докато не срещнеш някого, който иска да опознае приятелите и семейството ти, както и се интересува от тях. Онзи, който знае колко много ги обичаш и никога не би те накарал да избираш между него и тях.

„Завинаги“ е човекът, който не те кара да даваш повече, отколкото получаваш, който ще те научи именно на равенството, което е възможно да не си усещала преди.

Остани сама, докато не срещнеш този, който би направил нужните жертви за теб и ти доказва, че е също толкова влюбен в теб, колкото и ти.

„Завинаги“ започва с човека, който има вяра в теб, когато и ти самата нямаш.

Остани сама, докато не срещнеш човека, който иска да ставаш все по-добра, да вървиш напред. Той е онзи, който те бута напред към целите ти и ти помага да постигнеш неща, които сама не си и смятала, че са възможни.

„Завинаги“ е онова усещане, че не можете един без друг.

Остани сама, докато не срещнеш човека, който те прави по-щастлива отвсякога. Той ще внесе светлината в живота ти и ще изпълни сърцето ти с неочаквана радост. Без него животът ще изглежда невъзможен.