- Гърдите и раменете му са обърнати към вас, но той гледа настрани

Независимо от ситуацията, най-значимото нещо за него е това, към което е обърнато тялото му. Затова, ако има някой нов мъж в компанията ви, лесно ще разберете към кого таи симпатии.

- Дълги проницателни погледи

Макар да си мислите, че е поразен от вас, може просто да си играе. Гледането в очите за повече от 5 секунди не е естествено, затова може да използва тази техника за прелъстяване, за да ви вкара в леглото.

- Усмихва се наполовина

Има голям шанс да иска необвързваща връзка. Според експертa Пати Ууд, усмивката наполовина гласи, че не е искрен с вас и всяка страна на лицето казва различна история.

- Повдига вежди

Когато мъж е заинтригуван, автоматично си повдига и сваля веждите. Трябва да сте много наблюдателни, защото се случва много бързо.

- Докосва си колана или джобовете на дънките

Трябва да го укротите. Подсъзнателно опитва да привлече вниманието ви към неговите... принадлежности.

- Стои с разкрачени крака

Ако стои с такава стойка е привлечен от вас. Това е първичен инстинкт и повечето мъже не осъзнават, че го правят.

- Ходилата му сочат едно друго

Чувства се неуверен. Ако мъж ви заговори в заведение и е с такава стойка, значи че ви харесва, но иска да се увери, че чувството е взаимно.

- Има лукава усмивка

Със сигурност ви харесва, но иска да е по-потаен. Вероятно е срамежлив или неуверен, затова не иска веднага да си разкрива чувствата.

- Накланя си главата настрани, когато ви се срещнат погледите

Това е подсъзнателен сигнал за симпатия. Ако мъж, с когото се гледате в заведение, ви гледа и наведе глава настрани, е време да го заговорите или да му изпратите питие.

- Усмихва се с горната устна и зъбите му леко се показват

Това е учтив сигнал, че му е приятна компанията ви, но не иска романтично развитие. Това не значи, че нещата не могат да се променят в бъдеще.

- Дяволита усмивка, при която се повдига едната страна на устата му

Трябва да се правите на недостъпна с такъв мъж. Такива мъже обичат предизвикателството. Хванете го ако можете!