Алек Болдуин изглеждаше на седмото небе от щастие, докато беше заобиколен от съпругата си Хилария и седемте им деца на първата семейна снимка, която включва всички членове на семейството. Дъщеричката на двойката Илария, която се роди в края на миналия месец, за първи път беше представена заедно с всичките си братя и сестри и двамата родители.

В описанието Хилария отбелязва, че Айрланд Болдуин, по-голямата дъщеря на Алек от брака му с Ким Бейсинджър, не е включена в снимката.

 

"Първата ни снимка с най-малките Болдуини! Какъв отбор мечта на Болдуинито. Айрланд, липсваш ни и те обичаме ✨ - започва надписът на публикацията ѝ в Инстаграм.

'А сега изпращам любовта си до фотографката Ерула Димитриу: 20 години приятелство, ти засне спомени за моето семейство, откакто бяхме бременни с Рафа. Благодарни сме ти.

'Майка, артист, суперчовек... Ру прави с удоволствие майчинските и семейните снимки. Тя притежава търпението на светец, спокойствието на мъдра жена и докосването на майка. Обичаме те. Вижте я и дайте малко любов.”