Само за няколко седмици светът около нас придоби нов облик. И макар голяма част от нас да прекарват повече време у дома, ситуацията е динамична – работа, грижа за децата и домакинството. Все пак използваме свободните моменти, за да се вгледаме в себе си, да се върнем към забравени хобита или да открием неподозираните си таланти

Има много, на пръв поглед, дребни детайли в ежедневието ни, които ни носят щастие. Времето, прекарано с близките ни хора, захващане с нови любими занимания, които се превръщат в безценни спомени. Сега можем да научим нещо ново и да открием нова страст - защо не с помощта на мастъркласове онлайн?

Домът ни се превърна в малка вселена, в която няма никакви граници за мечти и експерименти, а кухнята е нашето малко убежище, което ни предлага безброй предизвикателства и ни разкрива нови светове. Нека превърнем ежедневното готвене в забавление, което носи наслада на малки и големи!

А защо не се поглезим с нещо вкусно, което ще зарадва цялото семейство? Свикнали сме, че тортите са подходящ десерт в специални дни, но истината е, че всеки ден е подходящ, за да се поглезим. И за да ни докаже, че всеки може да бъде виртуоз в кухнята, Лора Капустина ни представя мастърклас с 5 лесни идеи за декорация на торта в домашни условия. А когато кулинарните шедьоври са направени с любов, няма нищо по-хубаво от това да ги споделите с близките си. Онези, които не са около вас и няма да опитат от домашно приготвената торта, могат да ѝ се насладят от разстояние. На снимка или във видео – изборът е ваш! Лора Капустина използва за заснемането на мастър класа си новия Samsung Galaxy S20 Ultra, с който видеото изглежда наистина професионално.  

Сигурни сме, че вече нямате търпение да започнете ново кулинарно предизвикателство и да се възнаградите с вкусна и красива торта. След това не забравяйте да заснемете творението си, за да се похвалите. 

А за да бъдат триумфът и удоволствието пълни, нашият съвет е да заложите на качествена камера, която ще улови създадената от вас красота по най-добрия начин. И макар в миналото да смятахме, че единствено фотоапаратите са способни на професионални снимки, днес можем да се докоснем до съвършенството, благодарение на Samasung Galaxy S20 Ultra

Няма по-подходящ момент за самоусъвършенстване от сегашния. А най-хубавото е, че именно с помощта на технологиите пред нас няма граници.