Грабвайте кредитните карти и тръгвайте към Истанбул, защото много скоро, за трета поредна година там ще се организира Шопинг Фест Истанбул. Тази година грандиозният базар ще се проведе в периода 8 - 30 юни. Побързайте! Истанбул е готов за пазаруване!
 
Не пропускайте да видите как един от най-динамичните градове в света ще се превърне в глобална столица за пазаруване и развлечения.
 
Защо точно Истанбул? От римския период насам, Истанбул е предпочитан от европейските купувачи, защото в него се намира най-старият и най-големият закрит базар на света. В него можете да откриете всичко: бижута, килими, дрехи, платове, техника, съдове, книги, учебници, керамика, стъклени изделие – всичко, което можете да си представите, всичко, за което сте чували и което искате, то се намира на Шопинг Фест Истанбул 2013г.
 
Ако сте почитатели на храната, не се тревожете, тя също фигурира сред цветните стоки. Насладете се на турската баклава и на всякакви други традиционни вкусотии – сушени плодове, ядки, турско кафе и т.н. 
 
Не пропускайте колоритния фестивал, нито изживяванията, които той предлага на вашето внимание: модни ревюта в моловете, театрални постановки за децата, концерти, спектакли и не на последно място – огромни намаления на любимите ви марки. 
 
Съчетайте шопинга и забавленията по време на фестивала с една наистина незабравима почивка. Оферти за престой в Истанбул може да видите тук.
 
Над 90 мола участват в идейното събитие, не го пропускайте!
Можете да посетите базара всеки ден от 10:00ч. до 19:00ч.