Порталът 777 се отвори днес на 7 юли и е в съвпад със суперлуната в Козирог на 3 юли. 777 е ангелско число. To e числото на Бога и на божественото време. Това число е знак за завършеност и означава, че душата и духът ви са в хармония, стига да се съсредоточите върху поддържането на балансиран живот. Числото 7 олицетворява психическото развитие, интуицията, духовността и мечтите.Tака че тези неща ще бъдат засилени, защото числото е утроено.

Ако сте изправени пред трудни моменти, ангелите искат да продължите да се движите напред. Вселената работи във ваша полза.

Ако сте срещнали своя пламък близнак или дори да не сте, това число означава, че партньорът ви може да се появи на най-неочакваното място! За тези, които не знаят, пламъците близнаци са половинките на една и съща душа. Ако вашият пламък близнак ви е отхвърлил, не се тревожете. Все още можете да се издигнете сами. Знайте, че Вселената ще ви подкрепи, ако прекъснете сегашните кармични връзки и продължите пътуването си с вяра и любов.

Днес трябва да се освободим от това, което не е в синхрон, и да се доверим на процеса. Трябва да се освободим от токсичните цикли на взаимоотношенията и да балансираме любовта, мира и спокойствието. Потърсете напътствия в сънищата си, тъй като в живота ви може да се появят отново спомени и хора от миналото. Време е да пречистим ума и да се издигнем на следващото ниво.