В небето се събира красива звездна компания, която ще даде посока и енергия за развитието на най-важните области в живота на много от нас!

Точно днес, на 28-ми август, в един сектор на небето ще се наредят Меркурий, Марс, Юпитер, Уран, Нептун, Сатурн и намаляващата Луна. Това предполага, че звездните тела ще фокусират вниманието на всеки човек върху една от основните области в живота, защото Марс, като управител на южния лунен възел (този на кармата) в знака Овен, ще даде на всеки от нас напътствия и астрологична насока за това какви действия е време да направим, за да развием нашата съдба.

Интересно е, че освен Марс и Юпитер в знака Близнаци по време на парада на планетите ще има и Бяла Луна - Селена. Това е проекция на светлинните сили на Вселената и осигурява невидима защита, която винаги е необходима, когато човек е фокусиран върху някаква област от живота си. За знака Близнаци това е безусловно кармично развитие в сферата на здравето, както и себепроявлението, защото парадът ще „докосне“ Слънцето в хороскопа на представителите на този знак. Ще трябва да обърнете много внимание на отношенията си с мъжете и да наблюдавате много добре какви диалози ще се проведат с тях на 28-ми август. Това ще бъде ясен намек от Вселената за вас!

Но за зодия Стрелец парадът може да хвърли нова светлина в отношенията. В живота ви може да се назрее интерес към конкретен човек. Това би могло да е въздушен знак от зодиака. Важно е обаче да обърнете внимание на събитията във вашето обкръжение. Около роднини и колеги може да се случат ситуации, които ще изискват бързо вземане на решения и адаптиране към обстоятелствата. Евентуалните конфликти ще трябва да се разрешават по дипломатически път, а Венера в знака Дева в сектора на кариерата ще ви принуди да общувате повече с началството си.

За зодиите Дева и Риби парадът на планетите на 28-ми август може да донесе акцент върху проблемите с кариерата и недвижимите имоти. И двете области ще бъдат под голямото внимание на звездите, тъй като ретроградният Меркурий на днешния ден ще ви принуди да се съсредоточите върху решения, които все още не сте взели. При Девите може да има силен акцент както върху работата, както и върху покупката или продажбата на жилище заради участието на Юпитер като управител на сектора на недвижимите имоти. А Рибите от своя страна ще трябва да се справят с напрежението в семейството си. Много дребни проблеми и конфликти сред роднините ще ви принудят да имате почти непоклатимо търпение.