Още една холивудска знаменитост пристигна на родна земя. Актрисата и певица, Парис Хилтън, кацна днес следобед на летището в столицата, като разбира се, за нея бе отреден ВИП терминала. Заедно с нея дойде и приятелят й – Ривър Випери, испански модел, който е десет години по-млад от известната красавица.

Причината, поради която Парис Хилтън стъпи на българска земя, е участието й в шоуто „Вип Брадър”. Престоят й тук ще продължи няколко дни, като звездата е с весела и позитивна нагласа спрямо него. Тя споделя вълнението, което изпитва заради идването си в България и предстоящата среща с известните българи.

Като една истинска знаменитост, Парис раздаде автографи и си направи снимки с много от феновете си. Тръгването й от летището предизвика физически пререкания между почитателите й. Някои от изискванията й са около нея да има много свежи цветя и свещи, ухаещи на ванилия и лавандула, както и стаята й да бъде шумоизолирана и да разполага с вана с джакузи. По отношение на храната, надяваме се сънародниците ни да се погрижат тя да получи достатъчно от здравословните продукти, които е свикнала да си хапва.