Разберете коя е вашата сродна душа според хороскопа.

Разбира се, зодиакалните знаци далеч не са основният компонент на съвместимостта в една връзка и на теория хармоничен съюз може да се развие независимо от хороскопа. Въпреки това има някои двойки, които дори не трябва да полагат специални усилия, за да изградят щастлива връзка - хората, които са родени тези зодии, просто са предопределени да бъдат заедно, като Блеър и Чък от „Клюкарката“.

Овен и Водолей

Овенът и Водолеят си приличат по своите оптимизъм, жизнерадост и любов към щурите идеи. Наистина им е лесно да бъдат заедно, защото и двете зодии често се придържат към принципа да не обръщат внимание на чуждото мнение. Когато емоционалните Овни си изпуснат нервите, Водолеите винаги знаят как да ги успокоят. И двата знака имат неизчерпаем запас от енергия - тази двойка никога няма да „седи мирна“!

Телец и Рак

Телецът и Ракът са представители на различни стихии, но сякаш са напълно еднакви. Те преживяват света по един и същи начин и имат общи ценности. И Телецът, и Ракът обичат домашния уют и комфорт - точно това е двойката, за която най-добрата среща е заедно да гледат сериали и да ядат пица в леглото. Разбират се без думи и ако нещо се случи и Телецът започне да се инати и да отстоява своето, миролюбивият Рак лесно отстъпва.

Близнаци и Лъв

Близнаците и Лъвът са наистина ярка и грандиозна двойка. И двамата са весели и харизматични, а връзката им е романтична като от филм - Лъвовете обичат грандиозните ухажвания, а Близнаците все пак са романтици по душа. Въпреки факта, че за влюбените Близнаци може да бъде трудно да изградят дългосрочни отношения, те лесно правят изключение за Лъвовете и това е така, защото те уважават личните им граници и не ограничават свободата им.

Дева и Козирог

И двамата са зодиакални знаци на земната стихия, така че винаги се намират на „една вълна“. Не са никак импулсивни, а напротив, практични и рационални, и дългата им и силна връзка го доказва. Те определено няма да се карат за дреболии, но винаги ще се опитват да намерят компромис. Тъй като и двете зодии са невероятно трудолюбиви, се разбират добре не само в любовта, но и в работата.

Везни и Стрелец

Трудно е да се назове по-лесна за сближаване двойка от Везни и Стрелец. Те никога не стоят на едно място - съвместният им живот е изпълнен със срещи с приятели, театър, изложби и постоянни пътувания. И никога не скучаят заедно! Тази двойка често има общи интереси или дори общо хоби. И Везните, и Стрелецът обичат романтиката и като цяло дават приоритет на връзките си.

Скорпион и Риби

Скорпионите и Рибите изпитват невероятно привличане един към друг от момента, в който се срещнат. И двамата вярват в любовта от пръв поглед и често я намират в този съюз. Невероятно емоционални са, само че Рибите са свикнали да показват емоциите си, а Скорпионите ги пазят в себе си. След като обаче Скорпионите почувстват, че могат да се доверят на партньора си, ще бъдат готови да направят изключение и да отворят душата си за Рибите.