Лятото е тук! Надяваме се, че вече сте избрали идеалния бански и дори сте планирали вашата перфектна отпуска. Сега ще ви разкрием, каква точно трябва да бъде тя, в зависимост от зодията ви:

Овен

Идеалната отпуска на Овена – почивка, не по-лоша, отколкото на другите. Дори малко по-добра. Дамата Овен предпочита най-модерните курорти и хотели, при това all inclusive. И то просто защото повечето и познати предпочитат така. Все пак само след три дни ще реши, че ѝ е някак скучно и ще си измисли някакво приключение. Така че, ако сте на почивка с млада дама Овен имайте предвид, че се абонирате за всичко ол инклузив: очарователна обиколка на интересни забутани местенца, дегустация на всякакви питиета, печени гъсеници, сблъсък с местните жители и екскурзия до местното полицейско управление и всичко това включено в цената на билета. Приятна почивка!

Телец

Идеалната почивка за Телеца - всичко и веднага. Това е всичко! Дамата Телец иска слънце, море, шопинг, лечебни процедури, неограничен абонамент за най-популярния бар и културна програма. И всичко на най-високо ниво! Но това, което е най-поразително е, че по някакъв неразбираем начин тази дама успява да си организира всичко това и пак остава недоволна: морето е мръсно, прекалено е горещо, масажистите – не са добри, цените в магазините са завишени и няма никакви намаления... пълна подигравка! Известният параклис е съвсем порутен и не изглежда така добре, както на картинката! Като цяло, младата дама успява да изпълни цялата програма за два дни, обявява ваканцията си за провалена и с чувство на изпълнен дълг отива в най-близкия бар. Но по някакъв начин почивката трябва да спаси! След седмица-две я измъкват оттам, опаковат я, качват я в самолета и я доставят на точен адрес по местожителство. След това със затаен дъх очакват подробен доклад във фейсбук.

Близнаци

Идеалната ваканция за Близнаците - почивка там, където може да се запознаят с някого. Така че, ако искате да правите компания на дамата Близнаци, не очаквайте да стигнете до известна туристическа дестинация: тя отдавна е обиколила цяла стара Европа с приятели, била е дори в Ню Йорк и отдавна е пазарувала в Турция. Така че сложете плувки и сигнални ракети в багажа си: може би младата дама все още не познава нито един еленовъд от Камчатка. А където има елени - знаете има и мечки. Безстрашни и много любопитни! Също като нея!

Рак

Идеалната за Рака ваканция е почивка у дома със семейството. Ето защо младата дама често прекарва ваканциите си на вилата. Изпълзява от обичайната раковина и бързо се скрива в друга. Но къде иначе да отиде - абсолютно всичко е неизвестно! Неправилно хранене, неудобно легло и най-важното - неприятни непознати. Няма по-удобно от собственото легло! Този който реши да даде на дамата Рак целия свят, трябва да има ангелско търпение и заявление за оставка по собствено желание. Опитайте поне веднъж да бутнете Рака от лодката в ледената вода (за да й покажете, че пътуването не боли и не е страшно) и после ще видите, че няма да й се иска да излезе от водата. Това е начинът, по който да заведете младата дама във Франция, а година по-късно ще откриете, че по някакъв начин необясним начин сте се озовали в Китай – при това пеша.

Лъв

Идеалната почивка на лъвицата - почивка, за която тя ненапразно ще донесе четири куфара с дрехи. Никакви тихи семейни хотели: да показва тоалетите си само пред бебета и пенсионери - това не е за нея! Лъвицата има нужда от нормална публика - такава, която ще оцени способността ѝ да блесне. А къде ще открие това общество като цяло, не ѝ пука. Тя е готова 2 седмици да се нести само от шезлонга до бара и обратно, липсата на промяна не я разстройва. Главното е статистите да я оценяват по съвест. И нека фирмата за кастинг да се погрижи за правилните екперти: лъвицата иска мускулести брнети, с бяла усмивка и сини очи. 

Дева

Идеалната ваканция за Девата - отпуска, след която да има още една. Все пак трябва да си почине от почивката. При това няма никакво значение къде ще лети или какво ще прави. Колкото повече наближава отпуската, толкова по-параноична става тя - започва с дни чете хотелски брошури, събира допълнителна чантичка с лекарства за всеки случай. Не се учучдвайте, ако в даден момент започне да кърши ръце и да стене жално: "Може би е по-добре да не ходим никъде, а? Човек никога не знае какво може да се случи ... " В края на краищата, Девата попада в много скъп и много тих семеен хотел и установявайки, че е защитена, най-накрая се успокоява. Точно за седмица. Тогава я обхваща втори пристъп на паника: ами ако изпуснем самолета? В тази страна, нищо не пристига навреме! Ами ако... Като цяло, след като заведете Девата на почивка, трябва да се погрижите за нервната си система.

Везни

Идеалната почивка на Везните – просто почивка. Дамите са чувствителни, крехки и уязвими и следователно имат нужда да почиват от ежедневната суматоха по-често от всички други зодии - желателно до 50 седмици в годината (другите две биха могли да ги преживеят). Но както обикновено всичко се получава на обратно и девойката искрено започва да се радва дори на 1-2 дни отпуск. При баба на село? Чудесно! Хотел с 3 звезди, с изглед към живописния боклук? Чудесно! Лято в задушния и прашен град? По-хубаво не може да бъде! Ще попитате къде в този момент остава чувствителността и уязвимостта на Везните? Отговор: психиката на Везните е силна точно толкова, колкото пистата на космодрума " Байконур".

Скорпион

Идеалната почивка на Скорпиона – това не е смяна на мястото, а на начина на живот. Само когато е във ваканция младата дама сваля скорпионското си жило, скрива го в пожароустойчив сейф и става като котенце. Къде точно ще почива не е важно - главното е там да не се появява нито едно познато лице. Със своя естествен магнетизъм дамата Скорпион веднага ще привлече към себе си тези, които са ѝ нужни. Но не е любителка на ваканционните романи: без жило не е интересно.

Стрелец

Идеалната почивка за Стрелеца - ваканция, прекарана в сърцето на Монголия. Това е място, което младата дама Стрелец от дълго време иска да посети, но до този момент не е успяла. Тя не просто се опитва да завладее Еверест, да се гмурне в Ганг, да открие тайнството на Шанхай, да погали коала в евкалиптова ферма, близо до Сидни, тя просто търси вход за вътрешността на Монголия. И това става абсолютно невъзможно, защото компанията на младата дама Стрелец постоянно е пълна с непознати, които са готови да отидат с нея дори в ада. "Ето това е местенце!"- мисли си младата дама Стрелец и приготвя раницата. 

Козирог

Идеалната ваканция за Козирога е почивка, която може да бъде използвана за нещо полезно. Полезно за ума и сърцето, а не за тялото. Ето защо младата дама Козирог планира следващата си почивка, докато все още е на почивка: все пак годината ще отлети незабележимо. Докато всички други знаци се връщат от курортите със слънчево изгаряне, глупави картички и истории за невероятни приключения, тази дама вече говори трети чужд език, който е учила няколко месеца, а след това е посетила и съответната държава. И да, въпреки усилията, е успяла дори да си почине!

Водолей

Идеалната почивка на Водолея е смислената почивка. Смисълът винаги е тайна - това го знае само младата дама Водолей. Да го направи - може, но да го обясни - никога. Тя категорично не иска да си почива сама и затова отчаяно се нуждае от близък до нея човек, който да й угажда на всяка луда идея: през ноември в Санкт Петербург, в Кайро през юли и в Пукет през септември (все пак тогава започва дъждовният сезон).

Риби

Идеалната ваканция за Рибите - летуване, което се организира от някой друг. Ако дадете властта в ръцете на Рибите, то най-вероятно няма да имат никаква почивка. Защото преди всичко тази дама се нуждае от комфорт. Като понятието ѝ за това е особено и звучи така: ”Не е достатъчно топлия въздух, който духа в моя прекрасен тил”. Ясно е, че идеално място за дамата Риби не съществува на тази планета и затова тя няма да отиде никога и никъде сама. Но ако някой друг организира почивката... Е, вече говорим за друг въпрос! "Скъпа, резервирах малък остров на Малдивите, прости ми, моля! Ето, вземи този диамантен пръстен, надявам се, тази дрънкулка малко да те утеши."