Идеалната жена ли си за него според зодията му? Разбери сега:

На представителите на зодия Овен им допада жена, която е самоуверена, блестяща, енергична и весела. Запомнете, че всяка проява на тъга, болка и меланхолия ще го отблъснат.

Телците харесват умни и разумни жени. Лекомислените празноглавки ги принуждават бързо да се оттеглят.

Ако той е Близнаци, го очаровайте със своята привлекателност, но спазвайте дистанцията. Откровеността е противопоказна – „вашата дълбока“ и чиста душа му е съвсем безразлична.

Ракът обожава жени, които са в състояние да решат всичките му проблеми. Или поне основните. С радост ще се остави да направлявате живота му.

Лъв ли е, запомни, че обича всичко необичайно и отличаващо се от тълпата. За да привлечете неговото внимание, е необходимо да демонстрирате своите най-силни качества.

Мъжът Дева обожава кариеристката. Вашата практичност, желанието да сте на върха и достигането на високо служебно положение, положително ще повлияят на отношението му към вас.

Представителят на зодия Везни оценява по достойнство вашата външна красота и общителност. Ако имате изграден авторитет сред колеги, приятели и познати, ако те ви обичат и уважават, то точно този мъж е за вас. За него от голямо значение е  чуждото мнение.

Мъжът Скорпион не обича слабите жени – това е едно на ръка. Също така не понасят и някой да го наставлява. Затова трябва да се нагодите, да сте силна и изявена, но и тиха и смирена.

Стрелецът не понася интелигентните жени. Те го дразнят. И без тях, той знае какво да прави. Затова простота и леко невежество – за начало това е достатъчно.

Козирогът иска неговата половинка да е най-идеалната на света. Не са достатъчни вашата красота, практичност, уважението от околните. Необходимо е да имате висок социален статус. Колкото повече – толкова по-добре.

Мъжът Водолей цени преди всичко духовната съвместимост. Сходството на интереси се явява важен момент във връзката.

Рибите намират очарование в романтичните и сантиментални представители на нежния пол. Закачливите и доверчиви дами, просълзени от умиление, предизвикат трогателно чувство на привързаност.