През целия си живот срещаме много момчета, но имаме възможност да опознаем по-отблизо само някои от тях. Ако и ти си от онази група, която преди да срещне правилния, изпитва различни ситуации с всеки един, то днес ще ти представим мъжете, които със сигурност ще срещнеш през живота си (ако все още не си)...  

1. Първата любов

Всеки, абсолютно всеки, е изпитвал сладката тръпка от първата любов. Това е човекът, с когото си мислим, че ще остареем, онази невинна и сантиментална любов, за която всяко момиче мечтае. Той е твоят „разбивач на сърца“ и този, който си мислиш, че е незаменим. Но грешиш, мила! В даден момент ще осъзнаеш, ако още не си, че винаги има и по-добри...

 Той е вашият „разбивач на сърца“ и той е този, на когото най-дълго, защото мислите, че никога няма да срещнете някой като него. 

2. Този след първата или втората любов

Този човек тук, той е този, който те учи, че има живот и след болката. Той ще ти покаже какво е истинската любов и ще придаде смисъл на живота ти. Внимавай, защото може да те разочарова толкова много, че да изглежда непоправимо. Но и знай, че ще те научи да бъдеш по-силна и ще ти предаде най-ценния съвет - никой няма да успее да те нарани след него, защото вече ще знаеш как да обичаш себе си! 

3. Играчът

Той е известен с това, че е изключително сладък разбивач на сърца. И дори не си помисляш за общо бъдеще, защото знаеш, че връзката ви е обречена от самото начало. Но е толкова чаровен, че въпреки предупрежденията на околните се чувстваш привлечена от него като с магнит и не можеш да му устоиш.  

4. Сродната душа или любовта на живота ти

Срещаш го, чувстваш го така, сякаш сте били приятели цял живот и знаеш, че всичко е страхотно и няма да има никакви неприятни изненади. Чувстваш се спокойна и знаеш, че никога няма да срещнеш друг като него, защото връзката между вас е уникална и истинска. Той е този, за когото искаш да напишеш книга, защото историята ви е прекалено красива, за да остане неразказана.

И в случай, че се разделите, ще си научила ценен урок: единственият човек, който може да се погрижи за теб, си самата ти. А след него никога няма да се съгласяваш с по-малко от това, което заслужаваш!

5. Последният мъж

Той е този, който ще сподели живота си с теб! Той ще бъде бащата на децата ти и този, до който ще се будиш всяка сутрин. Мила, той е последният в живота ти и нищо няма да има значение след като го срещнеш, защото вече ще знаеш защо с други не се е получило досега. Всичко ще бъде на мястото си, ще се чувстваш добре и ще се наслаждаваш на живота си с човека на мечтите ти.

Може би вече си се срещнала с един или дори с всеки един от тях, но какъвто и да е опитът ти, истината е, че винаги научаваме по нещо от всеки предишен и ставаме по-добри!