12


Хороскопът за 2013 г. ще зарадва тези представители на знака, които смятат 2012 г. за неуспешна. Много неща ще се променят към по-добро, пред теб ще се открият много нови възможности, ще се появи шанс да вървиш напред и да постигнеш това, към което наистина се стремиш, избягвайки сериозни сътресения без да жертваш това, което е важно за теб.

Очакват те дълги пътувания, нови романтични увлечения, пътуване до любимия, който по някаква причина е далеч от теб. Всичко най-важно ще се случва на ирационално ниво, така че облеклото деликатно ще отразява твоите най-съкровени преживявания.

През 2013 г., ще забравиш за миналото и без това не можеш да го промениш, дори на настоящето трудно ще влияеш, поради това се съсредоточи върху бъдещето. Хороскопът за 2013 г. те съветва да бъдеш по-смел и по-енергичен от обикновено. Не се страхувай да изненадваш и да гледаш истината в очите. Не забравяй, че си отговорен за действията си, но не си отговорен за това, което хората мислят за теб. Така че не се страхувай да рискуваш и да не получиш одобрение, страхувай се да не пропуснеш шанса си и благоприятната ситуация.

Да, през 2013 г., не всичко ще ти се получава и по пътя си ще срещаш не само препятствия, но и истинска съпротива. Но правейки първите стъпки, ще срещаш много сигнали и знаци, сочещи, че си на правилния път, просто трябва да подбираш "правилните" спътници, особено сред Овните. Не гледай дълго към затворената врата, вятърът на новите идеи и решения обикновено духа през прозореца. Така че смело избирай открити, дори фантастични идеи, но при едно условие, ако те не се отнасят до далечното бъдеще. Т. е, ако виждаш перспективи най-много след година, смело въплъщавай замисленото в живота. Не забравяй, че най-дръзките и велики идеи, не са приложени с помощта на книгата "Как да станеш милионер" или с бизнес-семинари, те обикновено започват с думите: "нека да рискуваме и да опитаме ...». И, тъй както подсказва хороскопът за 2013 г. - това се отнася и за личния живот и за твоите нови увлечения. Но не се увличай с изграждането на нови планове, не забравяй, че за дълго обмисляните планове не оставя време за тяхното изпълнение, както и за самия живот.

Хороскопът за 2013 г. е пронизан от вятъра на промяната. Така че, се постарай да заемеш правилната позиция, така че вятърът на промяната да не ти духа в лицето, а откъм гърба да те подтиква към нови промени в живота. Промените в живота ще бъдат провокирани и от външни фактори и от вътрешната потребност на Рибите за промяна. Ще се появят не само нови хора и полезни връзки, но също и влиятелни или ексцентрични приятели. Ще ти се предостави възможност да погледнеш на себе си по друг начин. Важното е, опознавайки себе си да не се изплашиш.

Хороскопът за 2013 г. съвета Рибите, да боледуват доброволно от частична амнезия, тъй като много често паметта – е това, което не ти позволява да вървиш напред, така че за да си отворен към новите промени, за нещо или за някого, понякога е по-добре да забравиш миналото.

Още през зимата на 2013 г. очаквай появата на нови лица, и запознанства.

През пролетта на 2013 г. ще те вълнуват повече личните отношения, отколкото кариерата, работата или ученето. Може би точно през 2013 г., в живота ти ще се появи човек, който да ти помогне да разбереш защо си се чувствал зле в предишните си връзки. И дори да се намираш в отношения, може да попаднеш в подобна ситуация. Или просто те очаква "втора младост" в старата връзка. Във всеки случай, не се страхувай да показваш чувствата си, защото най-силната любов е тази, която не се страхува да покаже своята слабост. Но в същото време, не забравяй, че е нужно да храниш своята Любов, а не да се храниш от нея.

През зимата и пролетта на 2013 г. много Риби ще ги привлича миграцията и пътуването, възможно е дори да се съберат с "цели пасажи" - голяма и весела компания. Или може би това ще бъдат просто бизнес пътувания, от които също ще получиш удоволствие, дори и материално подкрепление.

Както показва хороскопа, близо до есента, когато няма да ти останат сили за любов, ще имаш сили само за ревност или за разправии и критика насочена към партньора. Не забравяй, че когато често съдиш някого, не ти остава време да го обичаш!

Работа. За някои, ученето е работа, а за други бизнеса – това е учене. Ето така ще стоят нещата в тази областта за Рибите през 2013 г. Ще работиш усилено и ще учиш. Учейки се ще откриваш нещо ново за себе си, а може би и за другите.

Хороскопът те съветва през зимата, по-малко да търсиш истината на килима при началниците си, защото твоите желания не съвпадат с желанията на шефа, особено ако е Телец. А шефовете винаги разполагат с много повече възможности, от каквито и да е други качества.

С наближаване на топлото време и лятото, на кариерните ти успехи ще започнат да пречат коварните замисли на завистниците и негативно настроените към теб хора. Това до известна степен ще наруши твоя ентусиазъм, творческите идеи и трудовото настроение. В такива моменти се опитвай да мислиш не само за себе си, а за това как ще се отразят плановете ти за живота на твоите близки.

В крайна сметка, всеки, който седне на таралеж, веднага започва да мисли за дуп@то си и затова никой не мисли за таралежа. Колкото и да е парадоксално, именно мислите за другите ще ти помогнат по-успешно да влезеш в лятото. С настъпването на лятото кариерата на Рибите отново ще се устреми нагоре, с подкрепата на приятели, нови колеги в работата, а може би точно с тези таралежи, на които преди си седял, или в нещо са те обвинявали. Лятото за теб ще премине като една голяма почивка. Ще продължиш да работиш, но в работата, всичко ще върви по мед и масло, а мислите ти често ще летят далеч, далеч от бюрото.

Много Риби през есента на 2013 г. ще се замислят за нова работа. Късната есен, е напрегнат период в живота на Рибите, когато от една страна, бурният личен живот ще се отразява на работата, а от друга страна пък работата на личния живот. През този период, би било полезно да погледнеш назад и да потърсиш там подкрепа, може би дори в минали отношения или "стара работа".

Най-печеливши за Рибите през следващата година ще бъдат областите, свързани с творчество, шоу-бизнес, изкуство и деца. Особено лесно ще привличаш парите през зимата и пролетта на 2013 година.

Любов. Няма да ти се наложи да полагаш усилия, за да запазиш емоционалната връзка с хората, които са ти скъпи. Силната ти интуиция ще ти помага да избегнеш сътресенията и да намираш компромиси. Любовта за теб ще бъде нещо лесно, необременително, приятно, уютно, носещо радост; ще и` се наслаждаваш и няма да "работиш" върху отношенията си. Възможно е понякога твоята "половинка" да прави нещо странно и неразбираемо за теб, но това ще предизвиква само твоята снизходителна усмивка.

Има добра новина и за самотните Риби: през 2013 г. те ще могат да започнат нова връзка, която ще бъде много хармонична от самото начало. Почти нищо няма да те тревожи: събитията ще се развиват в положителна насока, от теб се изисква само едно - да не им пречиш. Разширеният кръг на общуване ще ти позволи дори да избираш в кой да се влюбиш. Важното е да не бъдеш прекалено взискателен.

Като цяло те очаква много позитивна година с големи възможности. Така че спри да се отнасяш към любовта и взаимоотношенията, като към „бърза закуска”, просто се радвай на живота, а поводи през 2013 г. ще имаш достатъчно.

Моден хороскоп. Под влиянието на Нептун, намиращ се в твоя зодиакален знак, ще се повиши интереса ти към фантазния стил и към изучаването на психологическите аспекти на модата. В своя индивидуален стил, използвай смес от твърди и меки материи, естествени и изкуствени тъкани, кадифено и бляскаво, създавайки настроение на границата на реалността и мечтите. Важна част от твоя гардероб ще бъде облеклото за сън. Зрелите дизайнери ще могат да създадат незабравими колекция от бански костюми и плажни дрехи.

Твоите цветове са: всички нюанси на синьото, виолетово, лилаво и зелено, меките сияйни цветове. Твоят избор: стабилни обувки, широки дънки в съчетание със стилни, романтични туники.