Балсамът без измиване е един от най-важните летни продукти, които трябва да имате в плажната си чанта, момичета.

Казвате, че искате да имате страхотна коса - особено - на плажа. След гмуркане в морето и под жаркото слънце в продължение на часове, косата придобива див, матов вид. - Да, без никакво преувеличение!

Слънчевите ултравиолетови лъчи, морската вода, хлорът в басейните и прахът дехидратират косата и я карат да изглежда изтощена. Тайната е в интензивната хидратация и грижа. И разбира се, в стила! 

Подсказваме кои са трите важни стъпки, които са в основата на страхотната лятна грива:

Балсам без измиване

Балсамът без измиване обикновено е крем за коса, който можете да носите винаги и навсякъде със себе си. Нанасяте го върху свежа или суха коса и не се нуждае от изплакване. Именно той ще овлажни и разплете косата ви след морето и ще я предпази от накъсване.

Слънцезащитен крем за коса

Слънцезащитният крем за коса има същите предимства като балсама без отмиване, само че съчетава допълнителна защита от ултравиолетовите лъчи на слънцето. Има SPF индекс, който предпазва, подхранва и овлажнява косата. Напръскайте върху суха или свежа коса преди или по време на излагане на слънце без изплакване. Ако наскоро сте освежили цвета на косата си, слънцезащитният крем за коса е продуктът, който винаги трябва да имате в чантата си, за да можете да запазите цвета си ярък.

Плитки и високи кокове

През по-топлите месеци искате спокойни прически, които изглеждат внимателно небрежни, но и елегантни в същото време. XL плитките и високите кокове ще се превърнат в едно цяло с плажната ви визия, независимо колко часа сте на плажа по бански. Освен това те са прически, които ще „замаскират“ непокорната ви коса и ще я направят да изглежда поддържана през цялото време.