Сигурно сте срещали хора, за които само един поглед накриво е достатъчен, за да бъдат изкарани от равновесие. Те палят от половин дума и гневът им е наистина страшен. Всеки знае колко бързо избухват, но малцина са наясно как да действат, за да ги успокоят и да не се влошат положението още повече. Всеки човек може да се ядоса от време на време, но с тези 5 знака на зодиака наистина трябва да бъдете изключително деликатни и внимателни.

Телец

Телецът е упорит и безкомпромисен. Когато е ядосан, нищо не можете да направите: просто трябва да изчакате да му мине. Обикновено те се сърдят заслужено и ако ги разочаровате, обичат да се карат максимално гръмко. Телците не могат да търпят някой, който ги дразни и ги изкарва извън кожата.

Лъв

Доминиращи и драматични, Лъвовете твърдо вярват, че винаги са прави. Те са много избухливи и не пропускат възможност да спретнат скандал. Ако наистина сте ги подразнили, Лъвовете не се страхуват да стигнат и до обиди. И дори ако понякога осъзнават, че грешат, те никога няма да го признаят и няма да се извинят първи.

Скорпион

Скорпионите умеят да се карат много тактично и ловко. Не им е нужно да повишават глас, за да стъпчат своя опонент в калта с помощта на примери и аргументи. Те са злопаметни и отмъстителни, така че дори ако мислите, че сте се сдобрили, знайте: Скорпионите помнят всичко. Те често са пасивно-агресивни и вместо открита конфронтация, пускат в ход подигравки и насмешки.

Стрелец

Обикновено Стрелците са най-милите и безобидни същества. Но ако ядосате Стрелеца - той ще ви разкаже играта. Хората от този огнен знак буквално изригват от гняв и ярост и може само да съчувствате на тези, които са попаднали в техния обсег. За щастие, след бурята, Стрелците обикновено тихо и искрено се извиняват за поведението си.

Козирог

Козирозите са винаги много точни и отговорни. Обикновено от тях най-малко се очакват емоционални изблици. Но понякога гневът им взема надмощие. Тогава те са готови да критикуват всичко и всички наоколо. Когато са ядосани, те са склонни да обвиняват другите за всички беди и проблеми.

Както вече сте се убедили, с тези темпераментни хора трябва да бъдете изключително предпазливи. И ако вие сте един от тях – опитайте се да поразмислите това, че рано или късно яростта ви ще премине, но казаните от вас думи ще останат за дълго в паметта на човека срещу вас.