X

Почина жената, която Том Джоунс обичаше цели 63 години

от в 13:59 на 11.04.2016 в Звезди | Холивуд

Оцени тази статия:
Почина жената, която Том Джоунс обичаше цели 63 години Ева Лъчезарова

Почина жената, която Том Джоунс обичаше цели 63 години

Почина жената, която Том Джоунс обичаше цели 63 години

Съпругата на Том Джоунс е починала вчера - 10-ти април, след кратка битка с рака.

Мелинда Роуз е напуснала този свят в Лос Анджелис, а съпругът й е бил до нея в последния й час. 

Двамата се запознават, когато са само на 12 години, в родния град на Джоунс - Понтипред, Уeлс. Те сключват брак едва на 16 години, Линда и Том имат син, на име Марк, който е на 59 години и е мениджър на баща си. 

Въпреки многобройните изневери на легендарния певец, съпругата му решава да остане до него. В автобиографична книга, излязла миналата година, сър Том Джоунс твърди, че докато е бил на върха на кариерата си, през леглото му са минали 250 жени само за една година.

"Мелинда и аз сме създадени един за друг. Душите ни са в пълна взаимна хармония. Когато си женен толкова дълго време, както ние с Мелинда, магията все някога се губи, но остава нещо още по-важно - ­ истинската, чиста обич. Ако изгубя Мелинда, бих се разделил с голяма част от моята душа" ­ - призна преди време певецът. 

Линда се научила да живее с изневерите на съпруга си, като имала само две условия: да не чува за неговите връзки и той да не води завоеванията си у дома.

Малко известен е фактът, че Джоунс има извънбрачен син от бившия модел Катрин Беркери. Въз основа на ДНК тест, след раждането на Джонатан Беркери, американски съд постановява през 1989 г., че Том Джоунс е баща на момчето. В продължение на 20 години певецът категорично отрича бащинството, но през 2008 г. най-накрая признава, че е имал кратък любовен роман с някогашната моделка.

Съпругата му намира сили да остане до него, дори след този удар и двамата остават семейство в продължение на цели 59 години.

"Мелинда ми е осигурявала спокойствие в живота. Винаги съм могъл да разчитам на нея и тя се е старала да отнема част от моите задължения -­ признава Том. ­ - Тя е моята младост, коренът на моето минало. Тя ме обичаше и когато работех на строеж, и когато бях на върха. И през всичките години на голяма популярност. Мога да разчитам, че до днес тя ме обича не заради милионите ми!" - заяви преди време 75-годишният певец.

 


Теми   Том Джоунс

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.