Актьорът е намерен мъртъв в колата си заедно със кучето си Ханс на паркинг

Бившето дете звезда Бенджи Грегъри, известен с ролята си в световноизвестния сериал "Алф", почина трагично на 46-годишна възраст. Грегъри, който изигра Брайън Танър в ситкома от 80-те, който се излъчваше от 1986-1990 г., е намерен мъртъв в колата си заедно със кучето си Ханс на паркинг на Chase Bank в Пеория, Аризона.

Сестрата на Грегъри, Ребека, е заявила пред TMZ, че Грегъри е страдал от депресия, биполярно разстройство и е имал разстройство на съня, което „често го е държало буден с дни“.

Близки до него обаче вярват, че той е отишъл в банката, за да депозира чекове и е заспал в колата си, умирайки от топлинен удар. Съдебната служба на окръг Марикопа все още не е установила причината за смъртта.Култовият сериал "Алф" имаше четири сезона и в него също участваха Макс Райт, Ан Шедийн и Андреа Елсън.

 

Сюжетът на ситкома на NBC е около семейство Танер, семейство от средната класа от предградията, което живее в района на долината Сан Фернандо в Калифорния, което приема Алф след като той се приземява след катастрофа в гаража им.

Сериалът показва как семейство Танер прави всичко възможно да скрие извънземното от любопитни съседи и правителствени агенции.

Грегъри беше само на осем години, когато стана известен чрез сериала.

Грегъри е роден в Лос Анджелис през 1978 г. като баща му, чичо му и сестра му също са актьори. Неговите телевизионни изяви включват Fantastic Max, The A-Team, T.J. Hooker и The Twilight Zone.Той се появява няколко пъти в телевизионния сериал Punky Brewster, играейки сираче на име Даш. Бенджи Грегъри също така се появява в игралния филм Jumpin' Jack Flash (1986).

Грегъри се оттегли от актьорството през 2003 г. и се записва в американския флот. Той е назначен на военния кораб USS Carl Vinson и получава почетно медицинско освобождаване през 2005 г.

Той се жени за съпругата си Сара през 2006 г., въпреки че не е известно дали те все още са били заедно по време на смъртта му.