Пролетта настъпва и с нея пролетните обновения в дома ни. Ако имаш болки в гърба, главата, раменете или кръста, не се наспиваш добре и сутрин се събуждаш изморена, то тази пролет трябва да обновиш своята спалня. Точно в този момент Дормео ти идва на помощ със специална изненада за теб!

По повод 14-ти март, Световния Ден на съня, Дормео реши да ти даде страхотен подарък. При покупка на матрак получаваш специален подарък* - Сет Натура Завивка + Възглавница, който ще допълни перфектно обновяването на спалнята ти!

Но нека те запознаем с матраците Дормео!

1. Матрак Дормео Фреш Прима - Матрак изработен от най-висококачествените материали, с перфектна твърдост и максимален комфорт за цялото семейство. В покритието на матрака е капитонирана 2 см Мемори Пяна, която реагира на натиск и температура, заема формата на тялото и му гарантира нежна опора и комфорт.

2. Матрак Дормео айМемори S+ - Най-новият матрак в семейството на Дормео. Лесно можем да кажем, че това е матрак, удовлетворяващ всеки вкус, защото не е един матрак, а цели осем! Тайната е в специално изработеното ядро, което ти позволява да избираш между 8 вариации на твърдост.

 

3. Матрак Дормео Алое Вера - Това е матрак за всички, които имат ортопедични проблеми. Изработен с ядро от Екосел пяна за отлична подкрепа. Екосел пяната е идеална опора за тялото и подържа гръбнака изправен.

 

4. Матрак Дормео айМемори Силвър - Матрак за двойки! Двойните размери на матрак айМемори Силвър имат 2 отделни ядра в 1 общ калъф. Така всеки партньор може да обърне своята половина на ядрото от предпочитана страна - по-твърда или по-мека.

5. Матрак Дормео Мемори Фреш - Свеж матрак, свежа сутрин. Какъв по-добър начин да започнеш деня си от това да се събудиш свеж и отпочинал? Мемори Фреш ти дава точно това ден след ден.

Обнови спалнята си с нов матрак Дормео и специален подарък Сет Натура Завивка + Възглавница!

*Офертата не важи за детски матрак Бейби Педик. Промоцията е валидна до 09.04.2017г.