Скъпо момиче, (да според нас всяка дама, независимо от възрастта си, носи в себе си едно сияйно момиче) предлагаме ти този 8-ми март да подходиш по един по-нестандартен начин и сама да избереш подаръка си. Ние, от Dama.bg, ще ти го подарим! Най-дамският сайт организира за теб специална игра за женския празник, в която можеш да участваш за една  от 9-те чудесни награди.

В периода от 26.02.2016 – 08.03.2016 г.  имаш възможността да се запишеш за участие за един от следните подаръци:

6 микродермабразио процедури и 1 процедура безиглена мезотерапия на Мадона от клиника ВиА-Медика

Подари си копринена кожа с курс от шест процедури микродермабразио и една процедура безиглена мезотерапия на Мадона от клиника ВиА-Медика. Разкрасителната намеса микродермабразио изглажда кожата, премахва и минимализира белезите, малките бръчки и други дефекти, които ви притесняват. Безиглената мезотерапия пък е австралийска технология за подмладяване, избелване и намаляване на бръчките и анти-акне терапия. Тя е подходяща за всеки тип кожа, а зоните върху които може да се прилага са лице, деколте, периорбитална зона, шия, ръце. Рекламно лице на технологията е Мадона, която притежава апарат за неинвазивна мезотерапия и извършва процедура за подмладяване всеки път, когато се налага да излиза на сцена или е пред обективите на медиите. Розова, фина и гладка кожа, та коя дама не мечтае за това?

Ваучер на стойност 100лв. от Grand Optics и Joy Optics

        Изборът на очила е труден, а този невероятен аксесоар задължително трябва да се пробва. Затова този 8-ми март можеш да си подариш ваучер от веригите оптики Grand Optics и Joy Optics. Ваучерът важи за продукт по твой избор: слънчеви очила, диоптрични рамки, стъкла и аксесоари, които не са с намалена цена.

 

Индивидуална 3-месечна програма за отслабване от диетолога Ипократис Пападимитракос

Ако се чудиш как да се разделиш с натрупаните килца, които те притесняват, можеш да им кажеш "чао" с помощта на www.topforma.bg - единственият сайт в България за индивидуални хранителни режими. Topforma.bg ще подари на една от читателките на Dama.bg 3-месечна индивидуална програма за отслабване, изготвена от Ипократис и съобразена с нейните цели, здравословно състояние, хранителни предпочитания и начин на живот. 

Ваучер за онлайн курс по желание от Aula.bg

Животът е пълен с предизвикателства, както и с нови и любопитни неща, които можеш да научиш. Ако имаш желание да разшириш кръгозора си и да се усъвършенстваш, имаме перфектния подарък, който можеш да си подариш – ваучер за компютърен курс по твой избор на стойност 199 лв. от Aula.bg. След успешното завършване на курса ще получиш и сертификат.

 

Подарък от PANDORA

    Бижутата са непреходна класика, когато говорим за дамски подаръци. Те ни придават допълнително искрящо излъчване, даряват символика на всеки празник и са чудесен спомен. PANDORA ти подарява своята запазена марка - талисманът, който носи името "В сърцето ми" и който можеш да напълниш с твое лично съдържание. Със своята уникална и силна концепция PANDORA продължава да привлича дамите по цял свят и да ги вдъхновява да изразят своята индивидуалност, мечти, надежди и желания.  Марката предлага фино изработени, достъпни, модерни и уникални бижута, които дават безкрайни възможности.


Клетъчни капсули "Идеална кожа" от Skin Code  

Skincode е висок клас швейцарска козметика за грижа за кожата, създадена да задоволява ежедневните нужди на жени и мъже от различни възрасти. Благодарение на задълбочената работа на екип от професионалисти с богат опит в козметичната индустрия и на наличието на патентовани съставки в продуктите, те са подходящи дори и за най-чувствителната кожа. Защото „Красивата кожа е здравата кожа!“. Всяка капсула съдържа изключителен копринен серум, който засилва защитните сили на кожата и се бори срещу преждевременното стареене. Полифенолният комплекс, базиран на екстракт от гроздови семена и фосфолипиди, защитава кожата от вредното влияние на свободните радикали и я запазва еластична и свежа. Хидратиращите елементи поддържат хидролипидния защитен слой на кожата, а растителните екстракти с регенериращ ефект подпомагат и засилват клетъчния метаболизъм. Продуктът е подходящ за всеки тип кожа. Дерматологично тестван. Не е тестван върху животни. Начин на употреба: Нанасяйте ежедневно с лек кръгообразен масаж върху добре почистено лице, шия и деколте. Подходяща основа за грим.

Дормео Топ матрак Риню Евкалипт от Studio Moderna

Топ матракът Дормео Реню Евкалипт е направен от 100% мемори пяна, а покритието е изработено от Тенсел - естествени евкалиптови фибри, които притежават отлични, терморегулиращи и абсорбиращи свойства. Топерът е перфектен за подобряване комфорта на матрака, дивана или канапето. Дормео е марка, която осигурява максимално качество на съня и удобство в дома ти. Продуктите Дормео следват най-модерните тенденции в грижата за теб и твоя сън, изработени са от най-съвременни материали и чрез най-иновативни процедури.

В месеца на жената се възползвай от специалната разпродажба на Дормео по повод 8-ми март и купи с отстъпка свежо попълнение за своя дом.

Уикенд за двама + закуски в Спа Клуб БОР 4*, Велинград

Мечтаеш за релакс, почивка и спокойствие? Осигури си ги с подаръка, който ти дава сайтът, който събира всички промоции на едно място - VsichkiOferti.bg! Наслади се на уикенд за двама в СПА клуб Бор 4* във Велинград и се отдай на заслужени удоволствия.

 

 


Цялостна грижа за хидратирана и сияйна кожа Hydrabio от BIODERMA

Кожата вдъхнови BIODERMA да създаде мицеларната вода преди повече от 20 години, като разработи най-новаторската технология за почистване и премахване на грима. Това уникално революционно откритие промени историята на козметичната индустрия и очарова модели, актриси, гримьори, дерматолози и милиони жени по света.

Мицеларната вода е пречистена вода, обогатена с микроскопични сферични частици, наречени мицели. Мицелите захващат замърсяванията като магнит върху памучния тампон. Съдържа успокояващи и оптимално количество активни съставки. Нежен и ефективен продукт, който оставя чиста, кадифена и тонизирана кожа, без да нарушава биологичния й баланс.

Hydrabio H2O е първата почистваща и хидратираща мицеларна вода, която съдържа патента AQUAGENIUM®. Иновация от BIODERMA, този биологичен комплекс активира естествения процес на хидратиране на кожата и запазва необходимото за нейния баланс количество вода.

Hydrabio Sérum е серум с незабавно хидратиращо действие, който възстановява комфорта, еластичността и блясъка на кожата.

Всеки ден замърсяването, стресът и студът нарушават клетъчната дейност на кожата. В резултат на това тя се дехидратира, създава се усещане за опънатост и дискомфорт и може да прояви признаци на дехидратация.Hydrabio Perfecteur SPF30 е дерматологична грижа за кожата за перфектен резултат. Hydrabio Perfecteur SPF30 стимулира естествената способност на кожата да възстанови своята хидратация. UVA и UVB филтрите гарантират оптимална защита от слънцето и предпазват от преждевременно стареене на кожата, причинено от UV лъчите. Перлите моментално прикриват несъвършенствата. Кожата отразява по-добре естествената светлина, като се постига омекотяващ ефект. Ден след ден кожната структура е изгладена, а тенът на кожата сияен. Дълготрайно. 

 

Изкушаващи са, нали?

Ще изтеглим на случаен принцип една късметлийка за всяка награда, а имената на спечелилите ще бъдат обявени на 9-ти март. Стискаме ти палци!