Слънцето, въздухът и водата са три незаменими елемента, които ежедневно ни дават живот и енергия. Без тях не бихме могли да съществуваме, замисляли ли сте се обаче, че по ирония на съдбата, в съвременния свят, те са се превърнали и в най-големите ни врагове. Ежедневното взаимодействие на тялото ни със силните слънчеви лъчи, замърсения въздух и дори с пречистената с химикали вода, която идва от душа ни, започва все повече да затруднява организма ни, а красотата ни бавно повяхва. Така кожата ни започва да губи своите блясък и здраве, а ние не можем да си обясним причините затова. Именно поради тези фактори е от изключителна важност козметиката, която използваме да бъде качествена и създадена от подбрани съставки.

Тук на помощ идва луксозната израелска козметика на марката Obey Your Body, която е създадена с идеята да възвърне вътрешната красота, която носите в себе си и да подпомогне кожата ви да се върне към своя естествен ритъм. Добрата новина е, че от съвсем скоро тя вече се предлага и на българския пазар.

Ето и повече информация за някои от топ продуктите на Obey Your Body за лице:

BRIGHT ANTI PIGMENTATION CREAM

Повечето от нас не могат да се похвалят с гладка кожа с равномерен тен. Почти всяка дама има различни пигменти, които пречат на вътрешната й красота да блесне и навън. Тук на помощ идва чудодейният анти-пигментиращ крем на Obey Your Body, който е обогатен с хидратираща хиалуронова киселина, Омега 3 и 6 и естествени растителни масла.

INTENSIVE DAY CREAM

През деня кожата ни се нуждае от защита от слънчевите лъчи, непрекъсната хидратация и от крем, който да предотвратява появата на бръчки. Всичко това можете да получите от дневната грижа на Obey Your Body. Кремът е със слънцезащитен фактор SPF-15. Обогатен е с Омега 3 и 6 мастни киселини, минерали от Мъртво море, хидролизирана коприна, протеин от соя, женшен, съдържа и екстракт от водорасли. 

DECORIN NIGHT CREAM

От изключителна важност е да подберете правилно нощния си крем. По време на сън кожата ни се регенерира и е необходимо това да става в подходящи условия. Нощният крем на Obey Your Body подхранва и стяга стресираната кожа с иновативния тетрапептид Декоринил (Decorinyl®), който организира колагена в клетките. Decorin Superior Anti-Wrinkle Night Cream спомага стягането и изглаждането на кожата, предотвратявайки сухите линии и бръчките. Осигурява овлажняваща грижа чрез богат комплекс от билкови масла и хиалуронова киселина, която увеличава способността на кожата да задържа влагата за по-добра гладкост, важна за копринено нежна кожа

Повече за Obey Your Body можете да научите тук

Щандът на Obey Your Body се намира на етаж 1 в Paradise Center.