Тази година Дормео празнува 15-та си годишнина спокоен сън за милиони хора по света. Дормео направи революция в съня и продуктите за сън. Брандът научи своите потребители, че здравословният сън е най-важната съставка от рецептата за щастлив и пълноценен живот.

Мисията на Дормео е да създава условия за възможно най-добър сън, да предлага иновативни и цялостни решения за нуждите на своите потребители.

Историята започва през 2002 г. от един единствен модел матрак. Той е с ядро от Екосел® пяна, която оказва отлична опора на гръбнака благодарение на изключителната си еластичност. Иновациите не спират – Дормео започва да използва нови материали, сред които важно място заема вискоеластичната пяна, т.нар. мемори пяна. До 2005 г. портфолиото на Дормео вече включва 28 продукта за сън, сред които изцяло нови категории: топери, възглавници и аксесоари за спалня. През 2011 година Дормео разработва нови модели матраци с революционната технология Октаспринг® - пружини от пяна.

Днес Дормео присъства в над 40 страни по целия свят. Благодарение на Дормео над 8 милиона души в Европа се събуждат свежи и отпочинали. Всяка година се разработват нови продукти, които да отговорят на променящите се нужди на потребителите, като настоящото портфолио на Дормео наброява над 300 продукта.

Като експерт по съня Дормео се старае да помага на своите потребители да се събуждат бодри и отпочинали. Добрият сън влияе положително върху паметта, концентрацията и способността за усвояване на нови знания. Редица здравословни проблеми могат да бъдат преодолени, ако се наспиваме добре всяка нощ.

За рождения си ден Дормео си пожелава… Спокоен сън и свежи сутрини за всички!

Празнувай с Дормео и получи подарък!

ДОРМЕО те кани да се включиш в ИГРАТА за рождения си ден! Научи как да получиш продукта ДОРМЕО, за който мечтаеш най-много, на официалния уеб сайт на Дормео България тук