Нямаме търпение да дойде декември и да се насладим на новите епизоди от новия сезон "И просто така" на любимия ни сериал "Сексът и градът".

Феновете по света, а и ние, признаваме си, останахме шокирани, когато видяхме снимки как Кари целува мъж, който обаче не е Тузара! На тях се вижда, че този, който героинята й страстно целува ще бъде изигран от талантливия Джон Тени, който сякаш я изпраща след среща пред входната й врата.

59-годишният Джон е известен с ролите си в "Скандал" на ABC и "Разобличаване " на TNT, а преди това бе съпруг на звездата от "Отчаяни съпруги" Тери Хачър.

Любимите три приятелки, заедно с Ким Катрал участваха в шестте сезона на хитовия сериал на HBO, който приключи през 2004 г. След премиерата си през 1998 г. и огромният успех, франчайзът пусна два филма през 2008 и 2010 г. Вече знаем, че любимата ни Саманта няма да вземе участие в новите епизоди. От екрана ще видим героините на Сара Рамирес, Сарита Чудхури, Никол Ари Паркър и Карън Питман, както и добре познатите Дейвид Айгенберг, Марио Кантоне и Евън Хендлър. Уили Гарсън, които си отиде миналия месец също ще се появи в няколко епизода, които приживе успя да заснеме.

Къде е Тузара? Чие е очакваното погребение, което близки до продукцията определят като "голямо" и с което ще започне първият епизод? Разделят ли се настина Кари и Тузара? И защо годежният й пръстен все още е на ръката й, докато тя е обятията на друг мъж? Очакваме развръзката на 10 декември, както по-рано съобщи самата Сара.