Порно звезда, която има рядкото състояние маточна диделфия, взриви мрежата със скандални признания. Запознайте се с Евелин Милер или жената с две вагини. Тя не само има две вагини, но и две матки и два чифта яйчници. И всички нейни органи работят нормално.

Състоянието се появява, когато развиващата се утроба на плода, започва като два отделни канала, но във времето те не успяват да се съединят. Маточната диделфия засяга само 0,3% от жените и Евелин е една от тях. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Evelyn 💕 (@evelynuncovered)

 

Наличието на две вагини по никакъв начин не пречи на живота на 31-годишната жена. Дори напротив. Тя е щастливо омъжена и има две деца. Но това, с което най-много шокира хората в социалните мрежи е, че тя е порно звезда на пълно работно време.

Нещо повече, тя споделя, че получава по 12 хиляди паунда на седмица от OnlyFans и PornHub.

“Доставя ми много доходи, защото хората са много любопитни – харесва им факта, че имам две вагини. Платформата ми даде възможност да повиша и осведомеността на хората за маточната диделфия. Получавам съобщения от много жени, които са имали много проблеми с това."

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Evelyn 💕 (@evelynuncovered)

 

А на въпроса как съпругът й приема нейната професия, тя отговаря: „Не го чувствам като изневяра. Използвам едната си вагина за работата, а другата в личния живот.”