X

Пожелай си нещо: Днес е най-силно енергийният ден от годината!

от в 15:15 на 11.11.2016 в Свободно време | Интересно


Пожелай си нещо: Днес е най-силно енергийният ден от годината!

Пожелай си нещо: Днес е най-силно енергийният ден от годината!

Освен, че днес почитаме Св. Мина, покровител на семейството, 11 ноември е и денят, който притежава най-силна енергия, спрямо другите от годината!

Според астрологията и нумерологията, днешният ден е уникален, тъй като точно на 11.11 се отваря енергиен портал между смъртните и безсмъртните.

Тази година порталът е на една дата с астрологическото съвпаение Слънце в Скорпион в точна опозиция с Лилит. Последният път, когато това се случило е било на 5 ноември 2007 г.

Всичко това означава, че "вибрациите" на удвоеното число 11 през тази година ще има извънредна сила! Това означава, че на този ден е важно да не влизаме в спорове и да не искаме на всяка цена да изясняваме отношенията си с околните! С една дума казано - 11.11 е взривоопасен за всички и техните отношения! Затова бъдете внимателни! Днес са възможни неочаквани обрати на събитията.

Порталът сбъдва желания!

Намислете си каквото и да е и го визуализирайте такова, каквото искате да бъде! Настройте себе си и цялото си същество в посока към сбъдването на това съкровено желание! Усмихвайте се!

Според нумеролозите огледалните дати като 11.11 са редки, затова от енергийна гледна точка изпращат рядък импулс, който помага да се изпълняват желания. Огледалната дата предполага, че две числа сякаш се отразява едно в друго. Така обикновената дата, влияеща на нашата съдба оказва подчертано по-силно въздействие върху психиката и притежава много специална енергия, защото самото число превишава своята обикновена сила.

 Теми   желание

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.