След седемгодишна пауза италианската модна къща Prada пусна напълно нов дамски аромат - Prada Paradoxe.

Парфюмната вода Paradoxe преосмисля най-известния код на марката: нейното триъгълно лого, благодарение на бутилка за многократно пълнене. Неговата наклонена, структурирана форма е омекотена от заоблени ъгли, а деликатният коралов розов цвят на аромата контрастира с черната капачка и логото на Prada.

Марката Prada Beauty непрекъснато работи за намиране на нови възможности за по-отговорно развитие и природосъобразен подход към производството. Следователно цялата гама Prada Paradoxe може да се пълни многократно, което означава, че се използва по-малко опаковъчен материал.

Пирамидална композиция

Създателите се опитаха да покажат, че една жена може да изпробва десетки роли и винаги да остане себе си. Ориенталски флорален аромат предлага нова комбинация от широко използвани компоненти.

Леката ежедневна композиция ще Ви помогне да подчертаете грациозно всички
аспекти на своя собственик:
- енергиен, плодов старт съчетава нотки на круша, мандарина и бергамот;
- в сърцето - свежестта на едва разтворени пъпки нероли, портокалови цветя, жасмин
самбак и есенция от нероли;
- ярка, топла следа благодарение на иновативната молекула на белия мускус Serenolide, загатва в самото начало, а след това експлодира с чувствеността на Бурбонска ванилия, кехлибар и бензоин.

Как да разберете дали даден аромат Ви подхожда или не:

Често представителките на нежния пол се сблъскват с факта, че не се чувстват комфортно, когато използват един или друг популярен аромат. Експертите съветват да вземете предвид следните препоръки, за да разберете дали ароматът е подходящ за Вас:


- Усетете аромата върху себе си. Можете да усетите аромата дори 20 минути след нанасяне. Ако през този период от време носът Ви не е свикнал с тази миризма, тя скоро ще започне да Ви дразни.

- Кихане след нанасяне на парфюм. Използвате един вид - всичко е отлично. Веднага след като го сменихте, кихането не спира. За съжаление, Вие сте алергични към някои компоненти.

 - Несъвместимост на стилове. Ако предпочитате спортен стил, тогава деликатен аромат тук е неподходящ. Преди да купите нов парфюм, помислете добре какъв стил преобладава в гардероба Ви.

- Разликата между миризмата на парфюм върху кожата и върху попивателя. Не се доверявайте твърде много на ароматизираните картони. Ако искате да сте сигурни, че сте направили правилния избор, нанесете парфюм върху китката си и се разходете за един час. Ако харесате всичко дори след този период от време, смело го купете!


- Време на годината. Да-да, съществува аромат за всеки сезон. През зимата цитрусовият аромат ще бъде малко неуместен, а през лятото топлите нотки също няма да са съвсем подходящи.

-  Главоболие без видима причина. Причината може да е неприлично банална - грешен парфюм.
 

И накрая съвет към всяка жена от Prada Paradoxe, превърнал се в неин слоган- „Винаги бъди различна, но оставай истинска“.