Аурата на Манифестора е затворена и отблъскваща. Той няма дефиниран сакрален център, но има дефиниция между някой от другите двигатели (коренен център, слънчев сплит или центъра на сърцето) и центъра на гърлото. 8% от хората са Манифестори.

Каква е правилната стратегия за Манифестора?

Манифесторът е единственият тип, на когото му е отредено да инициира. Той е тук, за да оказва влияние върху заобикалящите. Заради връзката между двигател и центъра на гърлото, той може да действа независимо от околните, което много притеснява заобикалящите го хора. Доста често те го смятат за непредвидим или заплаха за сигурността им.

Манифесторът усеща гняв, ако някой се опитва да контролира живота му или му се меси, за това е изключително важно той да бъде наясно за въздействието си и да информира, преди да инициира.

Правилната стратегия за него е да информира, защото ако инициира без предупреждение, ще среща единствено съпротива. Ако спазва стратегията си, ще живее в хармония и със себе си и с околните и ще среща подкрепа и разбиране.

Манифесторът не трябва да чака нещата да го намерят и за разлика от всички други типове, сам трябва да се задвижва към тях. Нищо ценно в живота му няма да му се случи, ако чака. Това важи за всяка сфера. В любовта е важно той пръв да заговори и ухажва обекта на страстта си, а в професионален план да е активната страна и да гони нещата и мечтаните си ангажименти и проекти.

Емоционален Манифестор

Този вид Манифестор има дефиниран слънчев сплит, което автоматично превръща емоциите му в авторитет.

Важно за него е да знае, че никога не трябва да действа импулсивно, колкото и да му се иска, защото единствено ако изчаква емоционалната си вълна, преди да се впусне в действия, ще е коректен към себе си и към околните. Ако в няколко различни настроения чувства, че решението му е правилно, след това информира заобикалящите и се задвижи към реализацията на намисленото, тогава ще има истински успех с начинанието и ще се научи да намира удовлетворение в живота си.

Манифестор с далачен авторитет

Авторитетът на този вид Манифестор е далачната система, интуицията на момента. Той много бързо ще усеща, кои са правилните и коректни за него действия, но отново ще е нужно да информира другите, преди да ги предприеме, за да не среща ненужна съпротива по пътя си.

Его Манифестор

Авторитетът на този манифестор е центърът на егото. Той трябва да взима своите решения на база на нещата, които иска, на база на волята си. За него е важно да спазва уговорките и обещанията си и е добре да избягва внезапните реакции.